Dziewczyny, mam bardzo wielką prośbe do was . Zostałam okradziona przez ❗agulec0809 ❗ z ponad 760 pktów, zj, om, 2x 5-ty zywioł, 4 kupony. Najbardziej cierpie, bo nie mam pktów :/ Czy możecie mi jakoś z lewych czy coś podosyłać ? Mam dosłownie 7 pktów :/ 🙁 Oczywiście jeśli ktoś chce, to moge za nie zapłacić. Wszystkie pkty, oczywiście na iguhh poprosze. 😉
myślisz, że się teraz odezwie ? myśle, że nie. ja jestem wściekła. 😤 👿 najbardziej przez te pkty. odrazu mówie, że sprawa już zaraz idzie na kontakt howrse 😉
Cierp1enie, dasz rade pktów podesłać ? 🙁 😡
edit : szukam osoby, która pomoże mi przesłać pkty z lewych. :kwiatek:
ta agulec mi się już podejrzana zrobiła jak napisałam o "lewych" to ona napisała a co to jest? a co w tym podejrzanego? ja się zaczęłam zastanawiać, jak oferowała się za każdym razem, jak ktoś prosił o pomoc na koncie. no i to jej "będę robić co mi się podoba" 🙄
no dla mnie to dziwne jak ktoś wchodzi i wypytuje o lewe konta.... dlatego napisała, że to konta kiedy ktoś komuś się zajmuje np jak druga osoba wyjechała na wakacje bałam się, że mogła zakapować np na kontakt... już wtedy jakaś podejrzana była
ah! ja to raczej zrozumiałam tak, że po prostu nie miała z tym styczności, bo pierwszy raz gra w taką grę. ale w sumie racja z tym kapowaniem :/ Dunkaa, ja cię zaprosiłam, jak będę coś mieć to podeślę 🙂
edit. limit 😵 wspomogę w takim razie w przyszłym tygodniu...