Cierp1enie u mnie na dwa krycia dwa bezrogi, nawet nie kryję już po kilka, tylko teraz będę leciała tylko z jedną klaczą, tak jest najlepiej i zawsze są rożki u mnie. Wciąż sprzedam swoje rzeczy z CR 🙂
Asiaaa - jak w zamian zajmiesz się moim kontem dziś, to nic nie musisz dawać, bo moje mi się znudziło od jakiegoś czadu
Myszek - no ja dziś 4, ciekawe co wyjdzie nie mam czasu dla tych koni, a już dawno bym się dorobiła sporej gotówki, a po prostu od 2 tyg nie zajmuję się
"Wystarczy tylko: - zalogować się danego dnia w Howrse - wypełnić zadanie (to nic trudnego!) - otworzyć okienko - cieszyć się z nagrody
Okienko kolejnego dnia jest dostępne krótko po północy (nawet 15-20 minut po północy), więc jeśli nie możecie doczekać się kolejnych zadań i nagród, uzbroicie się w cierpliwość i dajcie serwerowi trochę czasu."
Promień Heliosa x 2 Puszka Pandory x 2 Podkowy Posejdona x 2 5-ty Żywioł x 3 Lira Apolla x 2 Zwój Plutona x 1 Woda Młodości x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Diament x 2 Złote Jabłko x 1 Lonża Boreasza x 1 Zestaw Hery x 1 Piorun Zeusa x 1 Zestaw Harmonii x 1
Podkreślone wymienię tylko na : Kamień Filozoficzny, Objęcia Morfeusza, Zestaw Nyx, RO
to ja też sprzedam a podkreślone wymienię na kamień, objęcia, nyx i RO 🙂
Laury Dafne x 27 Powiew Eola x 20 Diament x 18 Podkowy Posejdona x 17 Złote Ostrogi x 11 Lira Apolla x 10 Konik Morski x 9 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 7 Woda Młodości x 7 Promień Heliosa x 6 Lonża Boreasza x 6 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 6 Zwój Plutona x 5 Puszka Pandory x 3 Zestaw Hery x 2 Strzała Artemidy x 2 Łzy Afrodyty x 2 Czarna Orchidea x 1 Zestaw Posejdona x 1 Krew Meduzy x 1
Mam na wymiane: Podkowy posejdona x3 chmurka x2 Powiew Eola x1 Woda młodości x 1 Piorun zeusa x1 Laury dafne x 1 złote ostrogi x 1 Siodło posejdona x 1 zwój plutona x 1