Watrusia - sprzedaję został mi jeden luzytan z UM wrodzonymi 154 mogę hanovera też z łzami wyhodować i będzie ponad 100 UM wrodzone bo bez łez miałam 94
oczywiście hanovery nie osiągną 900um bo chyba nawet takiego nie ma ostatnio wygrał hanover co miał 850 więc to chyba maks u tej rasy moje mają ok 800 ale oczywiście były nie do końca wytrenowane
hanoverka - http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=3994828 niestety tylko 8 chmur dodanych 🙁 nie miałam więcej i już za późno bo skończyła 25lat, tak to by miała ponad 800 i byłaby w czołówce
A mógłby pokryć z publicznych El Grando Esencjal Champions? Ma też umiejętności ponad 900 i też większe pg. Najwyżej to 1500 za krycie zostanie doliczone do ceny
Laury Dafne x 10 Promień Heliosa x 4 Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 4 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 3 Podkowy Posejdona x 3 Powiew Eola x 3 Chmurka x 2 Zwój Plutona x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Lonża Boreasza x 1 Woda Młodości x 1 Lira Apolla x 1 Piorun Zeusa x 1
Edit: Wygrywasz…
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Krew Meduzy 500 Equus 10 rzep 4 jabłek 😵 Nigdy nie zaliczę tego durnego zadania 'Znajdź RO w RO" :/
Laury Dafne x 10 Promień Heliosa x 4 Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 4 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 3 Podkowy Posejdona x 3 Powiew Eola x 3 Chmurka x 2 Zwój Plutona x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Lonża Boreasza x 1 Woda Młodości x 1 Lira Apolla x 1 Piorun Zeusa x 1
Edit: Wygrywasz…
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Krew Meduzy 500 Equus 10 rzep 4 jabłek 😵 Nigdy nie zaliczę tego durnego zadania 'Znajdź RO w RO" :/