Moje najlepsze konie 😀 Oczywiście zważając na walory estetyczne 😁 (Każdy oprócz Gypse i Oreo dostał dzisiaj ZJ, PH i 1 KM) Trzeba podbudować kolekcję rzeczy z CR i niedługo każdy mój koń będzie miał obowiązkowo Złote Jabłko i Heliosa, a może i KM. A co! 😀iabeł:
A tak na marginesie: Wyprzedałam dzisiaj większość 8* i biorę się za 9*.
Wie ktoś może jak zobaczyć kiedy koń był kupiony i za ile? chodzi mi o to że pisałam z kimś i weszlismy na temat jednej mojej klaczy, ja nie bardzo pamiętałam za ile ją kupiłam a ta osoba z którą pisałam, podała mi dokładne dane, datę,imię, od kogo i za ile, głupio mi było sie pytać jak to zrobiła, może ktoś wie gdzie szukać takiej informacji ?( nie w biurze)
Jeśli kupiłaś konia mniej niż 30 dni temu to będzie to w historii właścicieli konia (strona konia, nie ta na której się nim zajmujesz tylko ta jak inni go widzą 😉 )
4 podkowy FK 1 000 Equus 15 rzep 3 punkty dorastania 2 mieszanki kaloryczne
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
4 podkowy FK 500 Equus 5 rzep 4 jabłek 2 punkty dorastania Jeszcze jeden element do Puzzle bonusowe
Powiew Eola 800 Equus 10 rzep 1 mieszanka kaloryczna Jeszcze jeden element do Puzzle bonusowe
4 podkowy FK 800 Equus 40 rzep 2 jabłek 3 punkty dorastania Jeszcze jeden element do Puzzle bonusowe 3 pod rząd 😅 w sumie szkoda bo myślałam, że poznajduję coś z czarnego rynku 🙁