calore - ja poproszę czarną orchidee na lovecruellove :kwiatek:
agulec- nie wprowadzaj tu złej atmosfery, forum ma swój regulamin i przestrzegaj go, bo inaczej z niego wylecisz prędzej czy później i nie mówię tu tego złośliwie tylko informuję to nie jest typowe forum o konisiach, jakich wiele w necie
A ja głupia kiedyś usunęłam moje howrse z nawet fajnymi jak dla mnie końmi i z 50000 equus,itd. i teraz strasznie żałuję i zastanawiam się czy nie założyć nowego konta 😵
moje CR niestety przez kilka koni do GP jest uboższe no i przez konkurs teraz straciłam ok 10 RO
Podkowy Posejdona x 20 Diament x 10 Róg Obfitości x 9 Lira Apolla x 8 Powiew Eola x 6 Laury Dafne x 6 Zwój Plutona x 5 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 5 Klepsydra Kronosa x 4 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 4 Puszka Pandory x 4 Promień Heliosa x 4 Złote Ostrogi x 4 Czarna Orchidea x 3 Różdżka Płodności x 3 5-ty Żywioł x 3 Konik Morski x 2 Zestaw Atalanty x 2 Strzała Artemidy x 2 Objęcia Morfeusza x 2 Woda Młodości x 2 Zestaw Hery x 1 Zestaw Posejdona x 1 Złote Jabłko x 1 Krew Meduzy x 1