Gratuluję. 🙂 Ja skończyłam 2 dni temu i sprzedałam swojego gypse za milion equus i 12 kuponów. ^^ A miałam konia, nie swojej hodowli, również go kupiłam chyba za kupon, tydzień temu, miała 39 lat i dałam jej imię "Do bonusowych puzzli" i ktoś mi ją odkupił za 4 kupony! 😀 Pacia, na konisp97 już znalazłam, teraz wchodzę na myszkę.
No właśnie, nic. Dlatego ja go sprzedałam. Pierwszego dnia miałam farta i za super cenę go sprzedałam. 🙂 Paciu, czytałam na twojej prezce że chciałabyś dołączyć do jakiejś hodowli. Interesowałaby cię może hodowla fiordów? 🙂
Paciu, miło by było. Jakoś mi idzie, ale samemu ciężko, przyjaciółka jakoś nie ma zapału. Jutro, jak żaden nowy koń nie wskoczy do rankingu, to będzie mój najlepszy miał 9 miejsce w ogólnym. Rozumiem, że blupować, plany pg itp robić potrafisz, skoro miałaś elitarną hodowlę. 🙂 Tylko, że ja właśnie nie blupuję koni, mam inny sposób. 🙂
Legion, przepraszam, że tak ciągle cię dodaje, a poźniej jednak nie, ale zawsze jak cię już dodam znajde ten element 😁 dasz rade zrobić mi jedno konto z tymi ukrytymi ? : >