pilnie potrzebuję kamienia filozoficznego ! dam dużo Eg i coś z czarnego 🙂
Laury Dafne x 27 Powiew Eola x 18 Podkowy Posejdona x 16 Złote Ostrogi x 11 Konik Morski x 10 Lira Apolla x 9 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 7 Woda Młodości x 7 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 6 Lonża Boreasza x 6 Promień Heliosa x 5 Diament x 5 Zwój Plutona x 4 Czarna Orchidea x 3 Puszka Pandory x 2 Łzy Afrodyty x 2 Strzała Artemidy x 2 Zestaw Hery x 2 Zestaw Atalanty x 2 Zestaw Posejdona x 1
Znajdzie się ktoś kto usunie tło w mojej maści? Mi się usuwa wszystko, nie tylko tło 🙁 Dam jakiś drobiazg, błagam :kwiatek: Alten jak wymieniłaś smoka na kupon?
Dałam graczowi smoka, i wystawiłam konia za 500 i 1 kupon.
mimi: No właśnie, ale ci nie zaliczyło otworzenia rogu. Bo żeby ci zaliczyło zadanie z otwieraniem rogu, musisz dostać puzzla zaliczającego zadanie z otwieraniem rogu. Teraz rozumiesz, bo bardziej łopatologicznie nie mogę.
Potrzebuję kuponów na rogi więc sprzedaję jednorogi 😉 Miałam ich duuużo ale naciau powiedziała, że się nimi zajmie - ukradła je i wmówiła wam kiedyś że mi je właśnie oddaje - jednorożców nadal nie odzyskałam, a to już ponad pół roku się upominam ...
Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Feniks 1 000 Equus 15 rzep 6 jabłek 2 punkty dorastania Potęga Burzy, Premia na Grand Prix: Bonus +9 do wytrzymałości, prędkości i ujeżdżenia na czas zawodów Grand Prix Jeszcze jeden element do Puzzle nr 4
Dopiero teraz wstałam, bo wczoraj do pierwszej zajmowałam się końmi Dunki. Sporo tego było, nie wiem, jak ona wyrabia. 😉 Otworzyłam RO, nic ciekawego nie było. Jeśli ktoś chce odkupić tanio Czarne Orchidee, to mam trzy. 🙂
Czy jakaś dobra duszyczka nie ma czasem na sprzedaż diamentu? Potrzebny mi jedne do otworzenia ro 😉 Mogę dać wodę lub diament oddać w przyszłym tygodniu jak dostanę za logowanie 😉
W 1 rogu było : Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... 4 podkowy FK 800 Equus 5 rzep 2 jabłek 2 punkty dorastania Jeszcze jeden element do Puzzle bonusowe
W 2 rogu było :
Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Uzda szyta na miarę 2 000 Equus 10 rzep 18 jabłek 8 punkty dorastania Jeszcze jeden element do Puzzle bonusowe
Nawet nie wiecie jak piszczę ze szczęścia 😀 😀
Zaliczyło mi : -Otwórz Rogi obfitości i zaloguj się po raz pierwszy 🙂
borkowa:Musisz mieć konia ze swojej hodowli, dajesz mu objęcia (powiedzmy że działają do 30 lat) Potem dajesz mu ochidee nie dopuszczając do straty zdrowia i punktami dorastania do 40 lat.