Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Mam podpisie  cały czas  😉
Berta
wysłałam, nie oddawaj 😉
Ok, dzięki wielkie  🙂 :kwiatek:
Alabamka jeżeli dalej potrzebujesz pkt to ja chetnie powysylam tylko pozniej 🙂 teraz poleca zaproszenia 😀
zaćjesz, Ja zawsze potrzebuję  😡 Bo próbuję Coby hodować a już ani PD, ani OM ani Nyxów nie mam... Bez tego ani rusz
Dziękuję ślicznie  :kwiatek: Podaj na jakie konto to bedę oddawać bo lewych akurat mam sporo  🙂
To jak będę pamiętać to za tydzień też prześlę coś 😉 A zwrotów nie potrzebuję, wszędzie ich dużo bo nie mam czasu sie żadną hodowlą zająć a na jednorożce to mam objęcia 😀
Wszyscy mi prezenty robią, czuje się głupio  🙄
Dziękuję  :kwiatek:
ma ktoś lewe żeby RO przerzucić ?
ja mam, ślij na alekkk .
dziękuję  :kwiatek:
Nie rozumiem niektórych ludzi... Na aukcjach są wystawione stare konie bez KF za grosze, a oni już licytują. Oglądałam jednego za około 8 tyś., wyszłam na spacer, patrzę-50 tyś. 🤔 To trzeba mieć logikę... 👍
Dunkaa jesteś ?
kto mi pożyczy pegaza pliss, potrzebuje do zadania?
to tego 40 letniego konia,  to trzeba mieć z własnej hodowli? ma ktoś do sprzedania za rozsądną cenę roga kłusaka (płec obojetna) z  PG powyżej 389?
Minka, ale przecież za stare konie dostaje się kupony, więc nawet za 50 000 jest to opłacalne.
Czy może ktoś zająć sie dzis moim kontem ? :kwiatek:
Sisisa, wiem, ale to są aukcje, do których zakończenia zostały jeszcze trzy dni, a ludzie już się biją, jakby to były ostatnie sekundy. Krótko mówiąc, dzieje się coś takiego, jak na błyskawicznych sprzedażach w promocji z sałatkami.
Dunkaa, jeśli chcesz, ja mogę, bo coś mi się nudzi, a na swoim muszę PD oszczędzać. 😉
Watrusia, tak musisz być hodowcą tego konia.
A ja sprzedałam Gypse za milion equus i 12 kuponów.  😂 Po co mi ten koń, on i tak nic nie daje. xD Nawet krezusa bym za tyle sprzedała 😉
Minka, jestes ?
Z jednej strony mi pokazuje, że w wysłanych nic nie mam, a z drugiej, że na Twoją wiadomość odpowiedziałam, więc nie wiem, czy doszło. Daj współdzielenie na Silverię, zajmę się wszystkim. 😉
Minka- no żałosne to jest, że jeszcze 3 dni do końca a oni już podbijają wielkie sumy
🤔wirek:
na allegro to samo jest niestety  🙄

a ja w końcu odrobiłam straty po kupnie 3 koni do GP

Posiadasz 8 268 900 Equus  💃
Pf, wy kupujecie stare konie po 50 tyś a ja w nocy wystawiałam "śmietki" i moje stare konie chodziły po 555equss  :emot4:
Własnie wyhodowałam fryza z PG 553,71, 8* doskonałości i z um wrodzonymi 161,96🙂🙂🙂
Miała któraś z was coś takiego?  🤔wirek:
jett - jesteś PRO to masz 108% 😀 Przekraczasz wszelkie normy 😀

KTOŚ MA DO WYMIANY RÓŻDŻKĘ PŁODNOŚCI ??? BŁAGAM POWIEDZCIE ŻE MACIE ! 🙂  🙇 🙇
Zostało mi 5 zadań. 😉
Jedno zalogowanie.
Użycie KF  😫
2 Rogi Obfitości.
40-letni śmiertelny koń.

I mam pytanie co do ostatniego. Jak mam wyhodować takiego rumaka. Dam 3 latkowi-objęcia. To padnie mi w wieku 30 lat. I czy ten koń musi być mojej hodowli, czy mogę kupić?

Wyhodowałam dwa 8* bliźniaki.
Casmara K i Winning Goldi PG 538.75.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4561252
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4561251

Jednego się pozbywam.

Potrzebuję KF oraz OM! Dam equus albo Zestaw Hery za jeden z tych 2 przedmiotów! Chcę mieć chociaż jeden z głowy...
musisz mu dawać czarne orchidee i wtedy przeżyje 😉
bardzo prosze o gratulacje na fathex 🙂
Ejjj!!!!! ja otwarłam RO i w 5 puzzlach mi nie uznało !!!! co mam zrobić ????!!!!

nie mogę napisać do Ow'a 🙁((🙁🙁🙁((((((((((((((((((((((((((((((((

pomóżcie proszę 🙁🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się