zaćjesz, Ja zawsze potrzebuję 😡 Bo próbuję Coby hodować a już ani PD, ani OM ani Nyxów nie mam... Bez tego ani rusz Dziękuję ślicznie :kwiatek: Podaj na jakie konto to bedę oddawać bo lewych akurat mam sporo 🙂
To jak będę pamiętać to za tydzień też prześlę coś 😉 A zwrotów nie potrzebuję, wszędzie ich dużo bo nie mam czasu sie żadną hodowlą zająć a na jednorożce to mam objęcia 😀
Nie rozumiem niektórych ludzi... Na aukcjach są wystawione stare konie bez KF za grosze, a oni już licytują. Oglądałam jednego za około 8 tyś., wyszłam na spacer, patrzę-50 tyś. 🤔 To trzeba mieć logikę... 👍
Sisisa, wiem, ale to są aukcje, do których zakończenia zostały jeszcze trzy dni, a ludzie już się biją, jakby to były ostatnie sekundy. Krótko mówiąc, dzieje się coś takiego, jak na błyskawicznych sprzedażach w promocji z sałatkami. Dunkaa, jeśli chcesz, ja mogę, bo coś mi się nudzi, a na swoim muszę PD oszczędzać. 😉
Watrusia, tak musisz być hodowcą tego konia. A ja sprzedałam Gypse za milion equus i 12 kuponów. 😂 Po co mi ten koń, on i tak nic nie daje. xD Nawet krezusa bym za tyle sprzedała 😉
Z jednej strony mi pokazuje, że w wysłanych nic nie mam, a z drugiej, że na Twoją wiadomość odpowiedziałam, więc nie wiem, czy doszło. Daj współdzielenie na Silverię, zajmę się wszystkim. 😉
Zostało mi 5 zadań. 😉 Jedno zalogowanie. Użycie KF 😫 2 Rogi Obfitości. 40-letni śmiertelny koń.
I mam pytanie co do ostatniego. Jak mam wyhodować takiego rumaka. Dam 3 latkowi-objęcia. To padnie mi w wieku 30 lat. I czy ten koń musi być mojej hodowli, czy mogę kupić?