Zobaczę co się da zrobić, dobrze? 🙂 I tak będziesz mogła go odzyskać dopiero za 10 dni. Na pewno Ci go postarzę o 5, ale myślę, że 10 też się uda. 🙂 Kupię zestaw nyks i/lub objęcia!
[s]Cuban, ja się ew. wymienię, ale tylko za objęcia. Innej opcji już nie ma (dzisiaj zarobiłam 400 tysięcy, już nie potrzebuję equus mam ich ponad milion 200 tys. 😵 ).[/s] Przepraszam, zapomniałam, że mam limit... Powtórzę się: kupię zestaw nyks za 200 tysięcy equus i objęcia za 130 tysięcy (do negocjacji)!
Legion, nie mam tylu pd, żeby u mnie blupować. Gdybym miała, to sama bym to zrobiła 😉 Chcę zaliczyć zadanie "Wyhoduj źrebaka z klaczy mającej 100BLUP". Chciałam taka kupić, ale za drogie jak dla mnie :/
sprzedaję źrebaki do GP luzytany najtańsze na sprzedażach po 60-70tys um wrodzone to 160 pg 518,65
watrusia - ja też nie ufam, choć mam kontakt z kilkoma 12-14lat z howrse co są bardzo miłe i co tydzień im coś podsyłam 🙂 jednak obawiam się tej dzieciarni, bo są mocno wyszczekane i strasznie oszukują
Legion - za 130tys to Ty nyxa nie kupisz ja za 200tys sprzedałam RO i za 195tys zestaw Hery 🙂
Cierp1enie, coś ci się źle przeczytało... Przeczytaj sobie jeszcze raz. 😵 http://screenshooter.net/4488395/iydjtwl Łaaa, patrzajcie ludu, podziwiajta! 🏇 😜 Sobie cicho umieram. Tzn. idę spaać. Podskakuję w hodowli. ;P Może uda mi się coś osiągnąć.
Końcówka 4 puzzli! 😀 Jeszcze tylko muszę wejść o 12:56, zalogować się pierwszy raz x2 i zdobyć 3x gratulacje! 😀 To było prostsze, niż sądziłam 🙂 Mogę prosić o gratulacje na Kermitek? :kwiatek:
Rany, pierwszy raz w swojej 3 letniej grze w howrse mam jakąkolwiek szansę na fajną, główną nagrodę! 😀 😀 😀 Nawet to zadanie z 40 letnim koniem mnie nie przeraża, bo mam masę PD i zebrały mi się 2 czy 3 orchidee 😀 Może wreszcie będę mieć Baliosa... 😍 Trzymajcie kciuki! 😀
Jestem na bieżąco, tak się cieszę! Jutro skończę czwartą, i będzie bonusowe, a wszystko mam już przygotowane 🏇 Nie ważne czy balios, czy piąte żywioły i ten piaskowy koń, na pewno się ucieszę 👀
Promocja zaczęła się parę minut temu i już Baliosów nie ma 😁 Nieźle. 😉 Ja otworzyłam dwa rogi i... 2 razy wygrałam to samo 😵 Czyli 2 wiewiórki i jakieś śmieci... :/
Otworzyłam dwa rogi równo o 12, wygrałam Wodę Młodości, Lirę Apolla i cośtam jeszcze... Przesłałam z drugiego konta RO i proszę bardzo: dodatkowy kawałek, chyba kura...i drugi RO. 😀
nie wiem czy tylko ja mam takie zezowate szczęście, otworzyłam 8 RO, i oprócz piorunu, łez i siodła szytego na miarę były same śmieci, 🤔 😵 już sama nie wiem co mam o tych promocjach myśleć 🤔
Hahaha dałam 1x złote jabłko za róg obfitości 😅 Jeszcze tak tanio na wymianach to nie widziałam 😂 Chciałam dać 2 jabłka ale ktoś mnie wyprzedził a tu nagle taka okazja 🤣
Wy się dziwicie, że już nie ma Baliosów? Przecież taka np. domciada otwiera 100 ro w jednym dniu promocji! A to w sumie trzeba było znaleźć tylko 10 elementów. Wystarczyło, że ktoś otworzył z 50 ro i proszę, ma Baliosa. Ja i tak się ucieszę nawet jak mi się uda zrobić te puzzle, bo będę miała Gypse i 3 piąte żywioły. To wcale nie jest mało! Chciałabym mieć wodę. jest najładniejsza.