A ja jestem już na 3 😀 W sumie codziennie robiłam po 1 puzzlach 🙂 I przy odrobinie szczęścia uda mi się jutro zrobić 4 :> Najbardziej liczę na te puzzle w RO... wprawdzie mam tylko dwa i jeden kupon, ale trzeba być dobrej myśli :P
Jak chcesz to możesz mi sprzedać tego konia, ja mam 160 pd, mogę go postarzyć ci (zależy ile lat) i za 10 dni odsprzedać.
Byłabym Ci bardzo, bardzo wdzięczna :kwiatek: Koń ma teraz 22 lata, to ten, którego się dostaje na koniec samouczka. Cuban, nie mam oszołamiającej ilości PD, ale nie aż tak, żeby nad każdym płakać. 😉 Poszedł do Ciebie.
Edit: Dobre uczynki się opłacają. Właśnie złapałam 3 PD 😉
Dużo Koni na sprzedaaaż!! -Tylko u mnie TRAKENY za mniej niż 2000equus !! 🤔 -Trakeny startowe 😲 (od Uranos i Gaja) -Fryzy z dobrym PG -Coby z dobrym PG -Coby z najrzadszą maścią 😍 -Coby z zestawem NYKS I INNE! Atrakcyjne ceny!
Legion, też tak miałam, ale z winy komputera 😤 Równie dobrze mogłabym próbować coś robić na necie, używając lodówki 🙄 A przy okazji, ten koń, o którym pisałam, jest już na zarezerwowanych, więc jakbyś znalazła trochę czasu, on stoi i czeka. 😉 Watrusia, może podaj nam login tej dziewczyny, żeby nikt z re-volty się na nią nie nadział.
Dziewczyna to Cukiereczek xd ma 14 lat, przynajmniej tak ma w prezentacji. Do licha, gram juz ponad 300 dni, do tej pory jak ktos pisał do mnie to starałam sie pomóc, odpowiedzieć, nawet jak to pisanie było dziecinno-głupie, ale ta dziewucha podniosła mi cisnienie. Nauczyła mnie jednego- nikomu nie ufać, kurcze to tylko gra, ludzie powinni się bawić a nie oszukiwać.
Nie pożyczyłby ktoś konia wygrywającego zawody? 😡 Moje takie mają już po 25 lat i czekają aż wytrzasnę kamienie a tak to zajmuję się hodowlą cobów (coraz wyższe GP bo nie mam punktów aby jeszcze je porządnie trenować) 😡
Minka, a o ile mam go postarzyć? Bo niestety 20 lat to nie mogę, potrzebuję PD do hodowli też 😉 Jasnowata, jeżeli mam go u Ciebie blupować na koncie, to będzie po taniźnie, Drogo, jeżeli u mnie (bez objęć).