Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

a mi uparcie teraz ufo nie chce latać, a zawsze lata mi co pięć minut  😤
a przez mój wyjazd jestem dopiero na 2 układance 🙁
Mi też ufo nie chciało teraz latać 🙂
A bonusową układankę dam radę zrobić 😀 Tylko będę musiała najwyżej odmłodzić konia 😀
A ja jestem już na 3 😀 W sumie codziennie robiłam po 1 puzzlach 🙂 I przy odrobinie szczęścia uda mi się jutro zrobić 4 :> Najbardziej liczę na te puzzle w RO... wprawdzie mam tylko dwa i jeden kupon, ale trzeba być dobrej myśli :P
Kto poratuje 1 PB błagam! oddam z lewego
login marysik
no nareszcie  😁
jeszcze tylko się zalogować dwa razy 🙁

a 3 i 4 puzzlach też jest żeby się dwa razy logować ?
ja mam duzo ro i duzo kuponow, ale raczej nie zamierzam ich otwierać, przydadzą się pewnie później 😀
Jak chcesz to możesz mi sprzedać tego konia, ja mam 160 pd, mogę go postarzyć ci (zależy ile lat) i za 10 dni odsprzedać.

Byłabym Ci bardzo, bardzo wdzięczna :kwiatek: Koń ma teraz 22 lata, to ten, którego się dostaje na koniec samouczka.
Cuban, nie mam oszołamiającej ilości PD, ale nie aż tak, żeby nad każdym płakać. 😉 Poszedł do Ciebie.

Edit: Dobre uczynki się opłacają. Właśnie złapałam 3 PD 😉
no nareszcie  😁
jeszcze tylko się zalogować dwa razy 🙁

a 3 i 4 puzzlach też jest żeby się dwa razy logować ?

w 3 zalogowac sie dwa razy, a w 4 trzy razy :/

Dużo Koni na sprzedaaaż!! 
-Tylko u mnie TRAKENY za mniej niż 2000equus !!  🤔
-Trakeny startowe  😲 (od Uranos i Gaja)
-Fryzy z dobrym PG
-Coby z dobrym PG 
-Coby z najrzadszą maścią  😍
-Coby z zestawem NYKS
I INNE!
Atrakcyjne ceny!

:emota2006092: KLIKAMY! KLIKAMY!   :emota2006092:

[s]Niedługo[/s] Już są klaczki Coby z + Blup  😜

Podbijam! Zostało 11 z 18 koni!
edit:
+ wystawiłam 5 trakenków jeszcze

Warto śledzić na bieżąco  🙂
Kto pomoże przerzucić PD?
kto chce PD pisać!
Słuchajcie, ostatnio pisałam  że mnie dziewucha oszukała, zgłosiłam ją, dzisiaj dostałam wiadomość żeby przesłać jeszcze skany poczty, jak to zrobić?
na klawiaturze nad strzałkami masz taki przycisk Prt Scr, on zrobi zdjęci ekranu które wklejasz do painta, przycinasz i masz 🙂
Dziewczyny, ale przecież chyba nie trzeba być hodowcą tego konia! ;o
I 3 puzzle zrobione, teraz 4! 😀 I w sumie nie są tak trudne jak myślałam 🙂 Może nawet uda mi się zrobić 5! 😀 Ktoś wie, co w nich trzeba zrobić?
wyimmaginowana, ja poproszę na sisisax3
Ja również chętna na punkty dorastania  🙂
Nie mam PD i nie zdążę pokryć rożki ;|.
Kurczę, zapomniałam o jednorożcach! Przypomniało mi się teraz! -.- Minuta spóźnienia!  👿
Sprzedam różdżki płodności!
za ile?

Legion, też tak miałam, ale z winy komputera 😤 Równie dobrze mogłabym próbować coś robić na necie, używając lodówki 🙄 A przy okazji, ten koń, o którym pisałam, jest już na zarezerwowanych, więc jakbyś znalazła trochę czasu, on stoi i czeka. 😉
Watrusia, może podaj nam login tej dziewczyny, żeby nikt z re-volty się na nią nie nadział.
Za jaka cenę jest ktos w stanie wyblupować mi klacz do 100? 🙂
Dziewczyna to Cukiereczek xd ma 14 lat, przynajmniej tak ma w prezentacji. Do licha, gram juz ponad 300 dni, do tej pory jak ktos pisał do mnie to starałam sie pomóc, odpowiedzieć, nawet jak to pisanie było dziecinno-głupie, ale ta dziewucha podniosła mi cisnienie. Nauczyła mnie jednego- nikomu nie ufać, kurcze to tylko gra, ludzie powinni się bawić a nie oszukiwać.
Nie pożyczyłby ktoś konia wygrywającego zawody?  😡 Moje takie mają już po 25 lat i czekają aż wytrzasnę kamienie a  tak to zajmuję się hodowlą cobów (coraz wyższe GP bo nie mam punktów aby jeszcze je porządnie trenować)  😡
Alabamka  dej nick to ci wyśle PD
wyimmaginowana, też mogę prosić o PD na sisisax3 ? Oddam z lewego 🙂.
Alabamka  dej nick to ci wyśle PD

Nick mam cały czas w podpisie 😉
Berta
Minka, a o ile mam go postarzyć? Bo niestety 20 lat to nie mogę, potrzebuję PD do hodowli też 😉
Jasnowata, jeżeli mam go u Ciebie blupować na koncie, to będzie po taniźnie,
Drogo, jeżeli u mnie (bez objęć).
Pewnie, o 20 lat nie, ale może do 30, jeśli to nie za dużo :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się