Ja sobie wymyśliłam, że Róg otworzę we wtorek o 12. Jeśli będę mieć szczęście, znajdę bilet do GP, a jak nie, to będzie szansa na część układanki, którą będzie właśnie to zadanie 😀 Tylko ciekawe, czy zdążę wtedy na kompa, bo u babci jestem, a ona kocha niekończące się spacerki po wsi i obiady o 11:30 🙄
Zaczęłam 4 puzzle. Masakra jakie są zadania. 👿 Najgorsze to wygraj 30 zawodów...
Zadanie dla Puzzle nr 4 1 Zaloguj się po raz pierwszy Nagroda: 1 x Siodło Posejdona 0 % 2 Zaloguj się po raz pierwszy Nagroda: 150 x Rzepa 0 % 3 Zaloguj się po raz pierwszy Nagroda: 20 x Mieszanka energetyczna 0 % 4 Wygraj 30 zawodów Nagroda: 4 000 30 % 5 Zdobądź 3 gratulacje(i) Nagroda: 1 x Pies 0 % 6 Weź udział w Grand Prix Nagroda: 1 x Laury Dafne 0 % 7 Znajdź ukryty element Nagroda: 6 000 8 Oporządź 100 koni Nagroda: 1 x Lira Apolla 0 % 9 Wejdź na tę stronę o godzinie 12:49 (czasu gry) Nagroda: 1 x Puszka Pandory 0 % Nagroda: 1 x Smok
EDIT: Super, udało mi się zrobić to zadanie "wygraj 30 zawodów" z... koniem startowym. 😁 Zdobądź 3 gratulacje(i) też mam zrobione I jeszcze mam zrobione: znajdź ukryty element, oporządź 100 koni. Czyli w sumie 4. Zostało mi jeszcze: weź udział w Grand Prix (to zrobię jutro, bo w weekend nie ma GP 🙁 ) Wejdź na tę stronę o godzinie 12:49 (czasu gry) może uda mi się zrobić dzisiaj, a jak nie to jutro (zależy o której pojadę do kol.) No i zaloguj się po raz pierwszy x3 🙁 Czyli dopiero 24 sierpnia będę miała bonusowe puzzle. 🙁 A wy?
Mi ciężko idzie z zawodami. mam 13 % i też 30 zawodów do wygrania... W bonusowych puzzlach trzeba konia postarzyć do 40lat, może być to koń z KF ? I musi być wyhodowany przez nas? Może być nasz pierwszy koń na howrse od Gai i Uranosa?
Nie! On NIE MOŻE mieć kf... -.- Nie wprowadzaj w błąd, skoro nie wiesz. Daniella, nie może to być koń startowy, bo on ma kf i jest nieśmiertelny. Nie musimy być hodowcami tego konia. Musi on mieć 40 lat i byś śmiertelny (trzeba jechać na CO)
Albo mam jakieś skrzywienie, albo świat się uwziął. Na Class Horse TV lecą zawody w ujeżdżeniu...oczywiście klasy GP. 😵 Przynajmniej taki plus, że nasza zawodniczka wygrywa! 😅