Ja jestem na wszystkich kontach na 2 puzzlach. Na każdym brakuje mi 2-krotnego zalogowania oraz na 4-złapania UFA i na jednym zalogowania o danej godzinie 😀
Mam na wymianę: 12 x chmurka 4 x krew meduzy 4 x powiew eola 4 x woda młodości 2 x kamień filozoficzny 4 x złote ostrogi 3 x zwój plutona 2 x klepsydra kronosa 1 x siodło posejdona 2 x laury dafne 2 x promień heliosa 1 x różdżka płodności 1 x puszka pandory 1 x podkowy posejdona 1 x lonża boreasza 1 x konik morski 1 x zestaw hery 1 x lira apolla
Wszystko jest na wymiany, mam jeszcze kilka rzeczy, ale ich nie wymienię. Poszukuję: objęć, złotych jabłek. Ale dogadam się z każdym. Na wymianę zestaw nyks ---> equus polecam gracza neuromaniac , płaci 200 tysięcy od zestawu (ja sprzedałam jej na razie 2).
A poczekam jeszcze żeby zaliczyć puzzle na lewym (muszę się zalogować o 24). Jak zaliczyłyście zadanie 76? To z 500 miejscem w rankingu? To jest niewykonalne 😵
Chciałabym ładnie poprosić kogoś z angielskiego serwera o podanie - o jest w puzzlach 3,4 i 5 😉 Chcę się przygotować na ilość rogów obfitości do otwarcia itp 😉
Kurczę, ciekawe, czy dam radę z tą trzecią układanką, wygląda poważnie... Można zdobyć bilet do GP inaczej niż otwierając róg obfitości? 🤔 Byłabym wdzięczna, jakby ktoś mi pogratulował :kwiatek:
Pacia Cele Puzzle nie. 3 1 Najpierw zalogować się z dnia na prezent: Bridle 1 x Posejdona 2 Najpierw zalogować się z dnia na prezent: 100 x Rzepa 3 Weź udział w 3 konkursach na prezent: 8 x Aging punkt 4 Wygraj 15 konkursów na prezent: 1 x Wykonany na miarę uzdę 0 % 5 Złap UFO na prezent: 1 x Wykonany na miarę siodło 6 Gratulacje 2 raz (y) na prezent: 1 x Helios w Ray 7 Weź udział w Grand Prix na prezent: 3 000 0 % 8 Groom 3 konie na prezent: Ow gratulacyjny 9 Przejdź na stronę konkursu na 21:18 (strefa czasowa Game) na prezent: 1 x Courtrai Prezent: 1 Karma Punkt