agulec0809:Nie cytuj takiej długiej widomości bo to utrudnia czytelność wątku! 👿
A co do balonowego konkursu, to jeśli ktoś jest na danym miejscu dostanie wiadomość na PW (jak nie dziś to jutro). Nie będzie ogólnodostępnych rankingów.
p.s Po tym jak czytając forum ludzie pisali, że rzucili 40/47 😀 to już przestałam liczyć na cokolwiek 🙄
Jakoś nigdy nie miałam cierpliwości i zapału do gry w polską wersję,siedzę tylko na angielskim. Jakby ktoś chciał zaprosić mnie to znajomych do nick mam Djuron 😉
o co chodzi z tym że trzeba mieć KF, Ro, Jednorożce, 40letniego konia
Bonusowe puzzle:
1. First login of the day 1 x Holstein foal 2. First login of the day 1 x Diamond 3. Use a Philosopher's Stone 1 x Diamond 4. Give birth to twins 1 x Diamond 5. Give birth to a Unicorn 1 x Diamond 6. Open Horns of Plenty 1 x Diamond 7. Open Horns of Plenty 5 x Diamonds 8. Open Horns of Plenty 5 x Diamonds 9. Be the original breeder of a 40 year old, non-immortal horse 5 x Diamonds
Dostałam bana na forum za to, że napisałam co będzie w następnych puzzlach 😤 A nawet nie było nic napisane, że nie wolno! Jestem tak wściekła! Na ile się dostaje bana? :/
Dziewczyny ile macie puzzli zrobionych na polskiej wersji? 🙂 Które zadania wam zostały do ukończenia aktualnych? Ja mam na razie dopiero pierwsze. 😤 A do drugich brakuje mi: 1 Zaloguj się po raz pierwszy Nagroda: 1 x Podkowy Posejdona 0 % 2 Zaloguj się po raz pierwszy Nagroda: 50 x Rzepa 0 % 3 Weź udział w 50 zawodach Nagroda: 5 x Punkt dorastania 0 %
Najgorsze 3 zadanie. xD I dopiero za 2 dni będę miała zrobione 2 puzzle. Kurczę. 😵 Ciekawe czy uda mi się cokolwiek wygrać. Mógłby ktoś przetłumaczyć zadania z bonusowych puzzli? Bo ja to lewa noga z angielskiego jestem. 😁