Czy zakładając nowe konto i grając bez samouczka dostanie się te bonusy co z samouczkiem ?(tzn klepsydrę, orchidee itp)
Mam do oddania trzy konta na Howrse. Kilka CRów, po 5 pkt Karmy, prawie 100 dni stażu, na każdym kupiony kupon. Powiew Eola x 5 Laury Dafne x 5 Chmurka x 4 ja bym chciała ... napisz na howrse na mimi11mimi Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 2 Czarna Orchidea x 1 Lonża Boreasza x 1 Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 4 Laury Dafne x 3 Chmurka x 2 Podkowy Posejdona x 2 Strzała Artemidy x 2 Złote Jabłko x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Zestaw Atalanty x 1 Woda Młodości x 1 Powiew Eola x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Laury Dafne x 5 Chmurka x 4 Konik Morski x 4 Czarna Orchidea x 2 Podkowy Posejdona x 2 Powiew Eola x 1 Złote Ostrogi x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 W sumie jakieś 100 000 equus na wszystkich trzech. edit: Nicki: Mauuda Mannow Parve
mimi11mimi - możesz nie cytować tak dużej wiadomości? w ogóle nic do niej nie napisałaś
Od czego zależy ile tych balonów przylatuje? Od czasu spędzonego na grze? Inni łapią po 40 nawet 47, a u mnie malutko 🙁
Znalazłam na lewych RO, dałam na główne... Obawiam się otwierać, ale jestem nastawiona na śmieci więc otwieram... Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Klepsydra Kronosa * 500 Equus * 5 rzep * 16 jabłek * 2 punkty dorastania 15 otwarty RO w tej promocji, Klepsydra to moje najlepsze znalezisko... Dobrze, że nie używam prawdziwej kasy.
kto umie przygotować folbluta do GP? źrebak PG 500, um wrodzone 170!!!
Czy u was też po kliknięciu np w nakarm albo trenuj są takie suwaczki?
ja też mam zwykłe - dziwne...
bo w moim koncie jeżeli ustawiasz sobie ' użyj nowego sposobu, aby zmienić czas trwania akcji ' to wtedy pokazują CI się suwaczki, które są bardziej prakyyczne 😉 edit: mitery , ile proponujesz, by sprzedać?
na 4 krycia - 4 bezrogi 🤔wirek:
Dostałam balona z 3 PD na lewe, ale mam limit na swoje główne. Ktoś ma może balona z PD i mógłby mi wysłać na główne, a ja bym odesłała tamten?
Kto chce balonika z uzdą?
Kto chce balonika z uzdą?
Dziękuję, może coś odeślę. Np, mieszanke hyhyhy :>
Wystawi mi ktoś byle jakiego konia za 190k? Potem ja wystawie innego za taką samą sumę, chodzi mi o tani zakup kuponu za staż :kwiatek:
Dzięki wielkie, wystawiłam Ci konia za 185k ^^ Mogę rzucić balonem za to 🙂
Przestań! To dla mnie była przyjemność! 🙂