mitery0322, ja jestem Silveria 😉 Bardzo mi się przydały punkty, co prawda źrebak urodził się bez roga, ale zawsze coś 🙂 Póki co mogę odwdzięczyć się tylko mieszanką, ale jak trafi się coś lepszego, na pewno wyślę. Alabamka, proszę bardzo 😉
Są 4 układanki z puzzli. Po ułożeniu każdej z nich można zdobyć prezent W 1 RO, w drugiej 15 tysięcy, w 3 punkt karmy, w 4 smoka. Jeśli się wszystkie zrobi, będzie można odblokować 5 układankę, w której można wygrać baliosa albo 3 piąte żywioły.
Układanki składają się z 9 elementów, każdy z nich można zdobyć poprzez wykonanie jakiegoś zadania (typu pierwsze zalogowanie się w dzień, wejście o odpowiedniej godzinie na stronę z konkursami, złapanie UFO itp.) Dopiero po ułożeniu 1 układanki można odblokować zadania potrzebne do zdobycia kolejnej i tak dalej.
Dodatkowo za zdobycie jakiegoś elementu układanki dostajemy jakiś prezent (punkty dorastania, kasa itp. przynajmniej w układance numer 1).
Podoba mi się, chociaż mogłyby być trochę lepsze nagrody za ułożenie układanek. 😀
Jestem w pierwszej 20-tce najbogatszych hodowców na howrse 🙂 dokładnie 18-naste miejsce 🙂 😅
Gratulacje! A, zazdroszczę Ci tego szczęścia na howrse, bardzo zazdroszczę... Zawsze jak jest loteria to kupuję masę losów itp. jak jest promocja z RO to używam ich masę, nigdy nic nie wygrałam... A staram się jak mogę... Zresztą tak jest w każdej grze w którą grałam 🤔 Nie mogę w Ciebie rzucić balonem, nie mam Cię na liście znajomych mimo, że Cię dodałam 🤔wirek: