Kochane, mam baaardzo gorącą prośbę! Chciałam kupić sobie elegancko Czarną Perłę i wystawić maść. Zebrałam dwa kupony na lewym, ale... mam tylko 2 punkty karmy 🙁 Potrzebuję pilnie dwóch kuponów na CP! Czy ktoś mógłby mi pożyczyć? Oddam od razu, jak tylko dostanę kasę 15 sierpnia! Bardzo proszę o pomoc! 🙇 Czas na składanie prac kończy się za 2 dni, do tego czasu na pewno nie uzbieram kuponów... 🙁
Dlaczego ja zawsze dowiaduje się na ostatnią chwilę? 🙁 I dlaczego można oddawać prace akurat jak wydam kupony? 😵 Moja praca już czeka i czeka miesiącami
Wymienię na kupony - inne rzeczy z CR (objęcia morfeusza, zestaw nyx, zestaw hery... rzeczy potrzebne w hodowli 😉 ) Żadnych nie używałam i dostawałam w prezencie za free laury, ostrogi, różdżki za konie dlatego mam tak dużo 😉
Potrzebuję punktu dorastania, żeby wyźrebić jednorożkę 🙂 Oddam od razu z lewego. Proszę też o zgłaszanie się osób, którym jeszcze nie oddałam PD, równiez przeslę dziś z lewego 🙂 nick Kayka
Chcę umieścić maść na howrse, ale nie bardzo wiem, jak... 🙁 Maść jest już gotowa, trzeba ją tylko w ramkę wsadzić i odpowiedni format dać. Mógłby mi ktoś pomóc? :kwiatek: