No ja nie wiem...wy chyba serio macie te kody... ;| ja dalej próbuję zdobyć malinę na kf ;\ a tak lonża boreasz... złote jabłko... i to chyba wszsytko ;\
hahah, nie mam żadnych kodów 😁 dzisiaj rano zebralam przez wygranie zawodów 3 morele, więc odrazu miałam OM . jeszcze poluje na pomarańcze, bo chce zestaw posejdona.
Ja na razie pokusiłam się na 50 tys equus... kasy nigdy za wiele 😉 Słuchajcie, co oznacza ta informacja? 🤔 "Możesz jeszcze zrobić 2 eliksiry! Do tej pory, wygrałeś 1 nagrodę."
zajęłam się kolekcjonowaniem i jestem z siebie dumna 🙂
Chmurka x 35 Laury Dafne x 16 Powiew Eola x 15 Woda Młodości x 8 Złote Ostrogi x 8 Lira Apolla x 6 Strzała Artemidy x 6 Konik Morski x 6 Podkowy Posejdona x 6 Czarna Orchidea x 5 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 5 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 5 Zwój Plutona x 4 Zestaw Hery x 3 Krew Meduzy x 3 Zestaw Nyks x 3 Złote Jabłko x 3 Podkowy Hefajstosa x 3 Różdżka Płodności x 3 Łzy Afrodyty x 3 Klepsydra Kronosa x 3 Diament x 2 Zestaw Harmonii x 2 Objęcia Morfeusza x 2 Piorun Zeusa x 2 Puszka Pandory x 2 Kamień Filozoficzny x 1 Lonża Boreasza x 1 Zestaw Posejdona x 1 Promień Heliosa x 1 Zestaw Atalanty x 1
dobre dziewczyny 😉 na razie zbieram, potem pomyślę nad sprzedawaniem i wymianami 😉 ja też mam już dwa Coby klaczkę i ogierka 🙂 ogierka będę dzisiaj blupować i może pomyślę nad hodowlą 🙂