* Objęcia Morfeusza * 1 000 Equus * 15 rzep * Bilet wstępu na Grand Prix * 3 mieszanki energetyczne
Na głównym otworzyłam chyba dzisiaj 5 rogów i z rzeczy CR miałam tylko zestaw hery i złote podkowy. A polowałam właśnie na objęcia i bilet na GP.. a to mi się trafiło na lewym, bo już miałam limit na wysyłanie na główne i otworzyłam tak sobie, żeby sprawdzić. 😵
Jasnowata nie da się przesłać. A rogi czasem latają w UFO, czasem jakaś tania wymiana na wymianach się trafi, a czasem po prostu z lewego wysyłam sobie. I zalicytowałam Ci tego konia 😉
[quote author=Alabamka link=topic=49169.msg1049511#msg1049511 date=1308741224] Wszystkie konta powinny dostaci Rogi prawda?
za co rogi ?🙂 👀 [/quote] powinny dostać ?- od howrse czy jak [ wybaczcie ale przez WAKACJE coś mniej kojarzę fakty ]? ja nic nie mam na żadnym koncie... ; /
Świętujemy! - 22 czerwiec 2011 Ponad 2 i pół miliona aktywnych graczy w nowych wersjach Howrse!
W nowych wersjach Howrse, takich jak polska, portugalska, włoska, brazylijska, szwedzka, czy duńska, gra ponad dwa i pół miliona osób. Dziękujemy za Waszą aktywność!
Z tej okazji mamy przyjemność podarować graczom howrse.pl Rogi Obfitości! Możecie wykorzystać je od razu lub zachować na przyszłe promocje.
Mamy nadzieję, że nadal będziecie uczestniczyć w życiu Howrse i spędzać z nami miło czas! Pozdrawiamy, Zespół Howrse
Hej! witam po przerwie wszystkich 😀, nie było mnie ponad 2 tygodnie bo wyjechałam, grę miałam tylko w komórce i dzięki temu jakoś ciągnełam tylko staż. Teraz czytam zaległe strony i widze że piszecie że rogi są już prawie niepłacalne 🤔, szykuje sie nowa loteria i doszły nowe osoby na RV do gry 🙂