Na moje masz troche za wysokie ceny, więc ci nikt tego nie kupi 🙂 szczególnie arab, mieszanka, bardzo wysokie pg 348 😁 ja mieszanki odrazu umieszczam w schronisku.
Mam do wymiany Objęcia Morfeusza i Róg obfitości na angielskim za coś na polskim.
Mogę też komuś kupić bilecik na loterię, jeśli chcecie. Można zapraszać na konto bazik.
edit: In each draw, you can receive maximum 10 tickets from your friend. ale bez sensu. ;p u nas też tak pewnie będzie, a na poprzedniej loterii pamiętam, że miałam chyba więcej niż 30 biletów na każdym losowaniu..
na razie na międzynarodowym howrse jest, będzie i na polskim. Kupujesz losy (max 2 na losowanie) i wygrywasz. Możesz też wysyłać losy znajomym i prosić żeby ci odesłali 😉
Czeszka na pl była i na international też 🙂 Teraz pewnie znowu jest, bo muszą jakoś na tym zarabiać. Uwierz, że międzynarodowe howrse to najświeższe wiadomości 😁
Dalej czekam na rozwiązanie z tymi kuponami... niby napisali na Howrse, że wysłali dziś brakujące kupony, ale mi nic nie doszło... 😵 Wysłałam skargę, zobaczymy, jak to będzie.
Hahaha, od tygodnia zajmuję się kontem Cierp1enie, która wyjechała na urlop, jak codziennie wchodzę oporządzić konie, widzę wiadomość w skrzynce, otwieram, czytam a tam dziewczynka (na oko 8-10lat) pyta się, czy jak jej tatuś kupony doładuje to Cierpienie jej sprzeda swoje konto za (!) 57 (!) kuponów ! 😂