Sprzedaję konto -licja-! 8 pkt karmy Długość stażu: 172 dni Ranking ogólny: 965 87 koni w tym 16 jednorożców : araby, achałek,hanower, anglik (2 klacze w ciąży) 253 045 equus+10 kuponów CR (ok.75 przedmiotów!) : Chmurka x 10 Powiew Eola x 7 Laury Dafne x 6 Złote Jabłko x 6 Różdżka Płodności x 6 Konik Morski x 5 Objęcia Morfeusza x 4 Lonża Boreasza x 3 Złote Ostrogi x 3 Zestaw Hery x 3 Krew Meduzy x 3 Klepsydra Kronosa x 3 Piorun Zeusa x 3 Podkowy Hefajstosa x 2 5-ty Żywioł x 2 Zwój Plutona x 2 Puszka Pandory x 2 Strzała Artemidy x 2 Zestaw Atalanty x 1 Woda Młodości x 1 Łzy Afrodyty x 1 Uzda Posejdona x 1 Zestaw Nyks x 1 Feniks x 1
Bilet na GP. Oddana maść do CP.
W OJ jest 5 nasion kuponu. Z lewego mogę dorzucić drugie tyle czyli będzie ich 10!
Za konto nie chcę kosmicznych cen (jest licytacja kończy się ona dziś wieczorem 🙂 ), zainteresowanych na pw zapraszam 🙂
Czeszka Nr 65 Starzenie: Posiadaj konia starszego, niż 30 lat (nie dotyczy koni specjalnych i boskich)
Gdybyś mi pomogła byłabym bardzo wdzięczna :kwiatek: Zaraz sprawdzę, czy w zamian mogłabym dać Ci z lewego konta Laur Dafne albo Konika Morskiego w zamian. Czy wolisz coś innego? 🙂
Kermitek 🙂 WYstaw ją proszę na zarezerwowanych za 500eq, za chwilkę ją odeślę w ten sam sposób. A Ty jaki masz nick? Wyślę Ci zaproszenie i prześlę KM albo LD. Co wolisz? 🙂
Hello iguhh, You have joined the last Lottery draw with 8 tickets. You have won... 1 x Helios's Ray 1 x 20 % of energy for all your horses 2 tickets for the next draw 400 x Equus 120 x Apple 12 x Turnip 6 x Caloric Mash congratulations and happy gaming! The Howrse Team