A mi dzisiaj latało siodło szyte na miarę i piramidka, ale jeszcze nigdy coś z CR. Raz latało a potem komunikat, że coś latało ale uciekło. I z rożka nici 🙁
Ponawiam Zamienię rożka ogierka(maśc jasnosiwa) achał-tekińskiego na rożka ogiera rasy czystej krwi angielskiej wymieni sie ktoś? Mam chmurkę na zbyciu 😉
Do wymiany-proszę od razu pisać propozycje Ja potrzebuję najbardziej objęcia morfeusza
Chmurka x 10 Różdżka Płodności x 7 Laury Dafne x 6 Powiew Eola x 6 Złote Jabłko x 5 Konik Morski x 4 Zestaw Hery x 4 Złote Ostrogi x 3 Krew Meduzy x 3 Lonża Boreasza x 3 Klepsydra Kronosa x 3
Podkowy Hefajstosa x 3 Zwój Plutona x 2 5-ty Żywioł x 2 Woda Młodości x 2 Zestaw Atalanty x 2 Piorun Zeusa x 2 Strzała Artemidy x 2 Puszka Pandory x 2 Czarna Orchidea x 1 Zestaw Nyks x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Łzy Afrodyty x 1
wy robicie prezentacje w wordzie ? jesli tak to ja biore strone poziomo i A5 , ale jak wstawie zdjecie i chcem powieszyc to zdjecie '' ucieka'' do strony lub jak chcem powiekszyc do gory to idzie na dol to co ja mam zrobic ? :kwiatek: