Florcik, jak potrzebujesz jeszcze kup to ci mogę wysłać 😁 gogos16, żeby wyblupować konia musisz robić treningi, przejażdżki, lekcje i zawody by podnieść na maksa (aż będą wytłuszczonym drukiem) 3 najlepsze umiejętności konia, koń musi wygrać 20 zawodów i musi mieć ponad 10 lat. To tak ogółem 😉 Twoja najstarsza klaczka nie ma np. wygranych żadnych zawodów ani nie ma pogrubionych umiejętności, wysyłaj ją na zawody i przejażdżki 😉
1 kupon, bo mi brakuje do kupienia czarnej perły :P myślę, że to uczciwa cena. robię od razu na tle takim, że można od razu wysłać do Howrse. zaraz wstawię projekty.
wabankowa, projekty w załącznikach. oczywiście wy dostajecie bez napisu 😉 i wystawię tak za 1.5 godziny, bo wychodzę z domu, ok? 😉 i na pw Ci potem wyślę reszte moich projektów kiedyś tam przygotowanych 🙂
Jeśli chodzi o maści ze złotego jabłka, to tylko w polsce tak biednie jest 🤔 na rosyjskim, angielskim, niemieckim i international - po prawie 50 stron z maściami, a na polskim jedna strona i może z 10 maści 😵
Nie chciałby ktoś kupić cienkiego anglika? W zadaniu mam sprzedać konia za passa, więc za jego kupno ofiarowałabym Powiew Eola/Czarną Orchideę/Puszkę Pandory - do wyboru : )
Jeśli chodzi o maści ze złotego jabłka, to tylko w polsce tak biednie jest 🤔 na rosyjskim, angielskim, niemieckim i international - po prawie 50 stron z maściami, a na polskim jedna strona i może z 10 maści 😵
bo na polskim dopiero drugi raz dostępna jest Czarna Perła chyba 😉