Szukam kogoś chętnego do zajmowania się moim greckim howrse. Mam spore problemy z netem i nie codziennie mogę wchodzić. Jak na razie są tylko 3 koniki 🙂
Eh. Ja zostałam dzisiaj oszukana w polskim Howrse. Mianowicie kupiłam konia za 25 000, a w zamian miałam otrzymac RO, którego finalnie nie otrzymałam, a oszustka od razu zerwała ze mną kontakt. Tak przy okazji, to może ktoś do niej napisac (mnie "cwaniara" zablokowała), żeby się nie pogrążała i kupiła tego konia z powrotem, to zapomnę o sprawie? Jej nick to lila499.
Eh. Ja zostałam dzisiaj oszukana w polskim Howrse. Mianowicie kupiłam konia za 25 000, a w zamian miałam otrzymac RO, którego finalnie nie otrzymałam, a oszustka od razu zerwała ze mną kontakt. Tak przy okazji, to może ktoś do niej napisac (mnie "cwaniara" zablokowała), żeby się nie pogrążała i kupiła tego konia z powrotem, to zapomnę o sprawie? Jej nick to lila499.
ja już do niej napisałam🙂 Legion, gdyby tak ode mnie się wymieniali 😀
Nie przejmuj się . Jak więcej osób napisze to pewnie się przestraszy i ulegnie. Było tak kilka dni temu z moją prezentacją -ale napisałam z kilku kont postaszyłam i dziewczyna mnie błagała zebym tego nie zgłaszała. 😎 😁 Aż żal mi jej było póki nie zaczęła mieć pretensji że umieściłam ostrzeżenie przed nią na swojej prezentacji i zaczęła mnie modami straszyć.... 😂
Potrzebuję znów kogoś kto zajmie się moim kontem przez kilka dni. Zatrułam się czymś i ledwo żyję, więc nie dam rady się zajmować końmi na howrse. Proszę, odwdzięczę się jakoś 😉