Od początku istnienia howrse próbuję wyhodować jednorożca i co? I jajco! ZA NIC się nie udaje! :/
ile już mniej więcej razy kryłaś? w hodowli mieliśmy tak, ze mieliśmy cały ranking elity ogólnej rogów i przez tydzień kryłyśmy z dziewczynami rano i wieczorem po 8 rożek około a nas jest 4.. i nic.. cały tydzień.. konkurencja nas zdążyła dogonić, wybić z rankingu a nam zaczęły się rodzić małe rogi dopiero gdy byłyśmy w tyle około 3 , 4 punkty PG.. z czego zostało nam około 3 rożek bo reszta juz była na wymarciu a na tyle kamieni i punktów nie było.. ale teraz nam się udaje odebrać spowrotem ranking. nie wiem czy to 'pech' czy jakaś blokada ;/
ani jeden?;/ nie wierze 😀 ja miałam takiego farta że w dniu kiedy miałam 3 punkty karmy(60tym) od razu kupiłam rożkę dałam jej różdżkę i pokryłam i.. dwa małe rogi 🙂
to zawody, lekcje, treningi ; D ogarniesz konie w schornisko^^ i niepotrzebne arabki ok ? 😀
tak wgl, to pozbywam się paru arabków dobrych, wgl myśle, czy nie pozbyć się hodowli arabków. Jak ktoś by chciał jakiegoś, to proszę na pw : ) są na iguhh, w kat. arabki 😀
edit : jak ktoś by miał jakieś bezrogi, to prosze o wystawienie na iguhh za 500 eq :kwiatek:
Ja sprzedałam jednej dziewczynie jednorożkę, która na 17 pokryć tylko 1 raz dała mi jednoroga, ona jej teraz zrobiła już 60 pokryć i ani jednego roga 😂
Cierp1enie, nie przejmuj się, wcale nie jest powiedziane że nie będzie ci rodzić rogów, ja też kupiłam od dziewczyny bodajże 19 letnią rożke która dała jej tylko 1 roga, pewnie wkurzyła sie i dlatego ja sprzedała, a tą kobyłę do tej pory mam, ma ponad 80 lat i urodziła mi całkiem sporo rogów, ciągnie na orchideach, szkoda mi się jej pozbywać.
konik66, Ale nie opłaca się kompletnie. RO jest warty 1 kupon, zestaw 3 kupony. Nie kalkuluje się zupełnie. Ja nie sugeruję się cenami z wymian, no może ewentualnie w equus, bo są w miarę normalne. Ale zeby wymieniać rzecz wartą 3 kupony na 1 kupon. Bez sensu.
Mi się udaje . Już wymieniłam z 5 ro na hery, objęcia, kamienie. Widocznie ludzie chcą też się zdziwiłam że poszły ale poszły 😀 Legion pisałam Ci na pw że się da 😉 W mojej historii wymian byście się zdziwili ile "złotych interesów" zrobiłam 🙂
czy ktoś by mi pomół i za Objęcia Morfewusza pożyczył by mi dobrze wytrenowanego luzytana do GP ?? takiego co się mieści w pierwszej setce. pożyczył, bo po 10 dniach oddam 🙂