Nie ma? Ja przed chwilą kupiłam 2 i to fartem- jak mi się wyświetliło okno kupowania to kliknęłam kilka razy bo się bałam że nie zdążę i mi 2 naliczyło 🏇
Wstaję rano, żeby pokryć roga. Mam jednego, więc komuś też mogę pokryć od razu. 😉 Ale jednej osobie, bo nie wyrobię z kilkoma. + wystawi ktoś krycie jednorogiem fryzyjskim na italiano dla klaczy Volterra? 1500 😉
Bazik: Chmurka x 7 Złote Ostrogi x 6 Konik Morski x 4 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 2 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 2 Podkowy Posejdona x 2 Czarna Orchidea x 2 Lonża Boreasza x 1 Strzała Artemidy x 1 Podkowy Hefajstosa x 1 Powiew Eola x 1 Różdżka Płodności x 1 Puszka Pandory x 1 Laury Dafne x 1 Zwój Plutona x 1
[quote author=zaćjesz link=topic=49169.msg989824#msg989824 date=1303761353] xxflygirlxx co chcesz za objęcia? :> [/quote] Dołączam się do pytania. ;] Hawana, wyblupowałaś tego ogra?
To fakt, ale mam dwa RO. ;p Tylko sama nie wiem czy wymieniać czy otwierać.. nie zbieram na Czempiona, ale kusi mnie, bo dawno żadnego już nie otwierałam. xd