na inne konto kupię he he🙂 wabankowa wiem że cięzko dlatego gdy tylko otrzymam 4kupony i 3RO przeżucę plus Nyks to może będzie taki konik dla mnie he he
ta teraz każdy chce fontannę odblokować 🙂 poświęcona a napisz konkretnie co byś dała, bo może ostatecznie mogłabym poświęcić jedne objęcia i klepsydrę 🙂
ta teraz każdy chce fontannę odblokować 🙂 poświęcona a napisz konkretnie co byś dała, bo może ostatecznie mogłabym poświęcić jedne objęcia i klepsydrę 🙂
mam w ofercie Nyks.różdżki, wodę,ostrogi,puszki,2lub 3 RO i po championie czyli jutro 4kupony
poświęcona a może zrobimy tak: wyhoduję i wyblupuję sobie wałaszka z PG takim jakie miałoby być dla Ciebie i zobaczymy jakie zajmie miejsce 🙂 i jak będzie fajny to wtedy wyhoduję Tobie 🙂 i co Ty na to ?
poświęcona a może zrobimy tak: wyhoduję i wyblupuję sobie wałaszka z PG takim jakie miałoby być dla Ciebie i zobaczymy jakie zajmie miejsce 🙂 i jak będzie fajny to wtedy wyhodują Tobie 🙂 i co Ty na to ?
hmm alle wtedy nie zdążę na GP i nie odblokuję czyż nie?? przepaszam notarialna za postowanie 😡