hej, dopiero zaczynam grać w howrse i jestem zielona 😉 mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tym wysyłaniem sobie prezentów między znajomymi? i czy rogi obfitości można kupić jedynie za eq na czarnym rynku albo za kupony? i chętnie przyjmę kogoś do znajomych! mój nick to greeny 😉 będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki 🙂
wysyłasz prezenty tylko do osób które masz w znajomych 🙂 przy danej osobie masz prezencik ( w spisie znajomych ) i jak klikniesz go to Ci się wyświetla co możesz mu wysłać, ale musisz mieć 10 dni stażu 🙂 Róg Obfitości można kupić tylko za kupony na Czarnym Rynku 🙂
hehe po tych świetach, to bede sie turlać a nie chodzić, własny koń ode mnie ucieknie 😁 A tak ogólnie to zdrowych i przyjemnych świąt życzę 🙂 Legion, to co? zapolujesz jeszcze dla mnie na nasiona kuponu? :kwiatek:
daj link z "moja strona" z zakładki koni 🙂 bo tak to pokazują się konie ale moje 🙂 jeśli chcesz mam dwa niepotrzebnie kupione ogierki jeden fryzyjski drugi luzytański 🙂 a mogę wyhodować luzytana, fryza, hanowera lub araba 🙂
Wartusia daj mu jeszcze laury dafne, krew meduzy i złote jabłko bo podnoszą bonusy 🙂 pogrub skoki i wysyłaj na zawody 🙂 a i jeszcze zatrudnij w ośrodku z jak najlepszym prestiżem i wysyłaj na lekcje 🙂
mogłabym wytrenować ale musisz skombinować objęcia i klepsydrę bo ja trzymam na resztę koni do blupowania 🙂 tego dałoby radę z bonusami na ok 550-600 umiejętności jak nie więcej 🙂 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2652210