Cierp1enie, Bez przesady, ale pytasz też w innym tonie . A ty to jednak coś innego 🙂
Dzięki laski za poprawę humoru. Nie mam pytań więcej 😁 Już milknę, bo mi się dużo rzeczy ciśnie na jęzor. 😁
Bitre, ale powiedz mi szczerze po co pisać 'co tu tak cicho', 'halo, czy jest tu kto?' w godzinach, w których wiadomo że wszyscy są w pracy lub szkole? No po co?
Cierp1enie, Bez przesady, ale pytasz też w innym tonie . A ty to jednak coś innego 🙂
Dzięki laski za poprawę humoru. Nie mam pytań więcej 😁 Już milknę, bo mi się dużo rzeczy ciśnie na jęzor. 😁
Bitre, ale powiedz mi szczerze po co pisać 'co tu tak cicho', 'halo, czy jest tu kto?' w godzinach, w których wiadomo że wszyscy są w pracy lub szkole? No po co?
wesołych świąt 🤣 Takiego rodzaju wiadomości to akurat spam ale z tego co wiem to jest ich mało tutaj 😉
a ja mam takie pytanie: jeżeli robi się konia do GP to kiedy najlepiej dawać przedmioty bonusowe? kiedy ma już dużo UM czy od razu na początku treningu?
Jeżeli ktoś ma na sprzedaż nasiona kuponu to z checia odkupie 🙂 Dam oczywiscie wiecej niz w sklepie 🙂 Bo ja ze swoim szczesciem to nigdy ich nie kupie 😵