Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Gdzie się sprawdza ile koni jest na howrse?
Dziś wygrany Pionier, przed chwilą Fortuna  😅
A właśnie, czy Fortuna pojawia się po jakimś czasie wśród koni? Bo Pionier pojawił się od razu, a Fortuna jakoś nie chce...🙁
Libeerte dobra, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Mój staruszek się wykrusza powoli acz skutecznie. A masz może coś ciut starszego niż źrebak? Czy same maluchy?

Maluszek ;d
urodziły mi się źrebaki
2 klaczki maści Siwa Jabłkowita

PG 445,03  😅
umiejętności 100,72  😅

2 gwiazdki doskonałości  😅

ktoś mi zwiększy PG u nich??

Wycofują Powiew Eola. A mam 5 na koncie... :/
Od czego zależy ilośc przyznawanych punktów za udział w zawodach? Na lewym dostaje ponad 2, a na normalnym tylko 1,3. 🤔
od ilości koni, które posiadasz. ja dostaję 0,11... 😵
To głupio. No ale zdołałam nabić jakoś 80 punktów.
masakra nigdy nie uzyskam tego co jest za rogi obfitości  😵
A ja się zastanawiam, dlaczego nie dali mi 10 punktów za Lojalnego za dzisiejszy dzień. Byłam na koncie koleżanki, ona ma, ja nie...

Właśnie sprzedałam RO za 95 tysięcy  😍
czy wycofali punktu dorastania? tzn czy nie mozna ich juz kupic? bo się juz nie da a limitu nie wyczerpywalam i nie mam nic...
Jest ogłoszenie o nowościach i tam jest napisane, że punktów już kupować się nie da.
Jest ogłoszenie o nowościach i tam jest napisane, że punktów już kupować się nie da.

🙁 właśnie rano się zdziwiłam, szkodaa

ma ktoś przesłać 2 RO, oddam z innego konta plis  :kwiatek: :kwiatek:
Ale jeśli się ma 0 pkt. to w ciągu noc dostaje się 2 pkt. I w ufo można złapać za jednym razem aż 6 pkt. Ja zdobyłam Czempiona i Fortunę, Lojalnego i Pioniera zdobędę na 100% gorzej z Nieśmiałą.. 👿
Pomoże ktoś przerzucić Objęcia?
Gratulacje!

Znajdujesz 2 punkty dorastania.
😜
a mi to ufo nie chce latać 🙁(
przepraszam, że tak bezczelnie wchodze ale możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tym ufo?  Przejrzałam 34 strony wstecz ale nic nie znalazłam 🙂 aha i zapraszam do znajomych:

Chuda_88
Ufo to taka rzecz, która od czasu do czasu "lata" po stronie i żeby ją złapać trzeba ją nacisnąć. Różne przedmioty, jabłka, rzepy, siodła itp.
ojejku, nie było mnie kilka dni,a tu takie zmiany.. :P ale widzę,że od dzisiaj dopiero więc przynajmniej udało mi się zdąrzyć ;D
Kurcze, wysłałam już sporo koni na zawody, a nie mam ani jednego punktu -.- A latało mi takie dziwne ufo:
mi latało 10 pkt bonusowych do Lojalnego w ufo😉 przyda się mi on,bo mam ostatnie zadanie z karmą właśnie ;p
Sprzedam/wymienie

Kamień Filozoficzny
Złote Ostrogi
Zestaw Posejdona x 2
Krew Meduzy x 2
Zwój Plutona x 2
Woda Młodości x 1
Siodło Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 1
Zestaw Atalanty

wiecej na pw 🙂

Kupie lub wymienie sie za rog obfitości !
a za ile sprzedasz posejdona 🙂?

w ogóle to ma ktoś nowy plan zabaw? bo wycofali jabłka ;/
potrzebuję RO! 😉 ma ktoś na wymianę?
ja też potrzebuję😉
ja również ! 😀
na wymianę, lub chętnie kupię 😀
na 8 otwartych RO z CR znalazłam tylko Objęcia, 2x Kamień i Krew...  😵
chętnie wymienię Kamień na 2x RO!
Ja mam 2 RO 🙂 Ale łatwo ich nie oddam, propozycje na pw 😉
konik, poszło pw 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się