I mam już Pioniera! 😅 Szkoda, że moja przygoda z nimi już się skończyła, bo zdobędę jeszcze tylko Lojalnego. ;p Na resztę nawet się nie czaję.
Wymienię róg obfitości na equus!
jaki cudem już Pioniera ;o;o jana razie tylko Fortunę.. a zajmuje sie moimi konmi, w sumie mamich okolo 150 i kazdy idzie na 5 zawodow.. na razie mam tylko 4 punkty u Pioniera🙁
Bitre ja mam dwadzieścia koni, na zawody chodzi coś około 10. generalnie zgłaszałam do godziny 16 na takie, żeby zużywały małą ilość energii, a potem szły za większą i jakoś się uzbierało z kilkoma tylko punktami dorastania. 🙂
200 Equus 5 rzep 3 punkty dorastania Zestaw Atalanty Siodło MG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki kaloryczne
100 Equus 5 rzep 2 punkty dorastania 4 podkowy FG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki energetyczne
200 Equus 5 rzep 3 punkty dorastania Puszka Pandory Uzda MF 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki kaloryczne
100 Equus 5 rzep 2 punkty dorastania 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki energetyczne
200 Equus 15 rzep 2 punkty dorastania 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki kaloryczne
100 Equus 10 rzep 2 jabłek Zestaw Hery Uzda MF 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion
100 Equus 10 rzep 2 jabłek Krew Meduzy 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion
100 Equus 10 rzep 2 punkty dorastania Klepsydra Kronosa 4 podkowy FG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki energetyczne
100 Equus 10 rzep 2 jabłek 2 punkty dorastania 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion
100 Equus 35 rzep 8 jabłek 2 punkty dorastania 4 podkowy FG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion Potęga Burzy, Premia na Grand Prix: Bonus +9 do wytrzymałości, prędkości i ujeżdżenia na czas zawodów Grand Prix
100 Equus 5 rzep 2 jabłek 2 punkty dorastania 4 podkowy FG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion
100 Equus 45 rzep Złote Jabłko 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki kaloryczne
100 Equus 5 rzep Róg Obfitości 4 podkowy FK 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki kaloryczne
100 Equus 5 rzep 2 punkty dorastania 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki kaloryczne
100 Equus 10 rzep Czarna Orchidea 4 podkowy FK 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki kaloryczne
600 Equus 5 rzep 2 punkty dorastania 4 podkowy FG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 3 mieszanki energetyczne
100 Equus 10 rzep Złote Jabłko 4 podkowy FG 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki energetyczne
200 Equus 5 rzep 2 jabłek 2 punkty dorastania 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion
100 Equus 10 rzep 3 punkty dorastania Krew Meduzy 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki energetyczne
200 Equus 5 rzep 2 punkty dorastania 5 punktów za każdego wędrownego konia Czempion 2 mieszanki kaloryczne