A tak wgl. to jesteście pewne że instnieje coś takiego, że jak ktoś nie kupił kuponów to nie może wysyłać przedmiotów z CR? Bo ja sobie założyłam lewe jak były błyskawiczne, no i potem bez problemu przesłałam ten przedmiot na główne, a nie kupowałam kuponu.
Legion, Jeśli nie kupiłaś kuponu możesz przesyłać tylko 1 przedmiot dziennie. Jeśli kupiłaś przedmiot możesz przesłać codziennie 3 przedmioty zwykłe i 3 przedmioty z CR. Limit na tygodniową blokadę nicku, do którego wysłałaś przedmiot był od zawsze.
wabankowa, do licha! mam limit na wysyłanie z CR możesz mam różdżkę na koncie Zapałka1, ale nie mam przyjaźni z florcik m wyślik zaproszenie na Zapałkę1 to ci oddam różdżkę 🤔
Jeden z twoich starych koni zmarł i twoje konto zostało zasilone kuponem abyś mógł kontynuować grę. Twój koń ❤ Celesta ❤, który zmarł w wieku 30 lat 10 miesięcy, odszedł do końskiego nieba.
Twój koń: ♥Sheen♥ został sprzedany dla gracza: Kara4444 za 500 oraz 2 kupony. Twój koń: klacz ♫ został sprzedany dla gracza: ajam28 za 500 oraz 2 kupony. Otrzymujesz Róg Obfitości od zosiaczek121. Twój koń: bezrozek został sprzedany dla gracza: seba0690 za 500 oraz 9 kuponów. Otrzymujesz Róg Obfitości od rafal19930. Zapłacono ci 190 za pracę jako rymarz