Lol, sprzedałam moją jednorożkę za 3 kupony. 😅 Niby tanio i wgl, bo miała objęcia, ale ona w ogóle jednorożców nie daje i miała już 26 lat (a nie ma kamienia). 😁 W ten cały czas dała mi tylko 1 jednorożca, a tej dziewczynie w ogóle na razie. 😁
Ma ktoś niepotrzebne lonże boreasza lub powiewy eola? Moje konie chętnie przygarną. 😉
Twój koń: ✿Elamo✿ został sprzedany dla gracza: Visca el barca za 1 000 oraz 2 kupony. Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza! 🏇 🏇
Nasetta, Wiesz co mnie bawi najbardziej? Że jeśli kulturalnie prosisz o nie przeklinanie i pyskowanie to ci się oburzają, że próbuję ich wychowywać 😂 Ale prawda jest też taka, że w tą grę nie grają tylko małolaty. Zresztą miałam kilka takich przypadków kiedy to jakaś lasencja napalona na moje konto napisała do mnie bym oddała jej swoje hasło, bo nie umiem grać. 😂 Jak jej powiedziałam od ilu 'lat' jestem na howrse to od razu milsza się zrobiła 😂
Legion, Kulturalnie i dobitnie. Tylko tak zrozumieją. :/ Ps. z CR raczej ci nikt nic nie da za darmo. 🙄
Wiem wiem Notarialna 🙂 Najbardziej bawi mnie to jak ktos zaczyna pyskować bez powodu i pisze "z dziecmi nie gadam" ja mam ponad 20 lat, a wchodzę na jej profil i widze "Mam na imię Kasia i mam 10 lat..." ale ona przecież z dziećmi nie rozmawia i jeszcze pisze mi, że kłamie w prezentacji, że jestem graczem dorosłym i że to zgłosi 🙂 Brak mi sił na takie coś..
Hehe, ja kupiłam taką klacz, jaką sprzedała Legion, tzn dziewczyna sprzedawała 19 letnią kobyłke z objeciami, która urodziła jej tylko 1 czy 2 rożki, chyba sie wkurzyła i ją wystawiła naprawdę tanio. kupiłam ją i też na poczatku się wkurzałam że bezróg i bezróg a potem ruszyła, teraz ma ok 50 lat, jedzie na orchideach i czesto rodzi rogi.
Nasetta, Takie akcje są po prostu boskie 😂 Mnie w sumie już to nie złości. Raczej bawi. Czasem dla poprawienia humoru powściekam takiego dzieciaka. Ale niestety raz mi z takim tekstem wyjechała, ze miała prawo mi wstawić ostrzeżenie. Bo w wiadomości nieźle jej pojechałam 😂
Ja chyba muszę sprzedać moją jednorożkę i kupić inną, bo widzę, że chyba też rogów mi nie da. 🤔 Kupiłam klacz czystej krwi - hanowerkę z PG 405.78 za objęcia, krew, jabłko i 5 tysięcy. Dobrze dałam czy słono przepłaciłam?
wabankowa Deni, jesteśmy w przyjaźniach, mam różkę wysłać florcik? nie martw się ciężko bedzie ją sprzedać za 5, ja mam rożki achały i cięźko je sprzedać za wiecej kuponów