Jest jednorog! Kara klaczka arabska! A zawsze kiedy w końcu wychodzi jednorog, wcześniej korci mnie różdżka... Ale nie daję szkoda mi ryzykować 😁 Szukam pokryć jednorogiem anglikiem na jutro rano! Proszę! :kwiatek: na -licja- na klacz wistra (hodowli wabankowej :kwiatek: ) wabankowa może ty dasz pokrycie?
Na Brazylijskim howrse mam na wymianę: Cavalo Marinho x 2 Pedra Filosofal x 1 Orquídea Negra x 1 Louros de Dafne x 1 NA: Varinha da Fertilidade
Rozważę inne propozycje 🙂 + sprzedam SZETLANDA, który jest 3 w rankingu genetyki!! 💃 💃 __________________________________________________________________________ Na Polskim: Pilnie potrzebuję piorunu zeusa lub łez afrodyty!! Mam na wymianę: Konik Morski x 5 Czarna Orchidea x 3 Laury Dafne x 2 Kamień Filozoficzny x 1 Klepsydra Kronosa x 1 [s]Objęcia Morfeusza x 1[/s] Złote Ostrogi x 1 [s]Złote Jabłko x 1[/s] Podkowy Hefajstosa x 1
+ Szukam osób do przerzucenia rzeczy z CR, z lewych kont na moje główne! 🏇
WyBLUPować ją i zamienić ją na ogiera? Jak myślicie? Czy po prostu sprzedać? Bo nie zamierzam raczej hodować rogów jak na razie. A z ogierem podciągnęłabym trochę fundusze.