Jakieś fatum. Już 3 raz ogier mi się urodził, a ja klaczy potrzebuję. 👿
nooo... Mi najpierw 3 klacze pod rząd później 3 ogiery ciekawe co później będzie 😁 Pilnie potrzebuję nyxa ale nie mam pojęcia co za niego dam... Mam prawie wszystkie rzeczy z cr więc piszcie propozycje jak ktoś ma 🙂
Hej, wie ktoś ile dni będzie na pl trwać ta akcja z tymi boskimi końmi? Wiem że napewno tyle ile na ang ale ile trwa na ang? 😉 (obliczam sobie czy uda mi się zgłosić 50 razy konie do GP by dostać jednego z koni) 😉
myślę że będzie tak długo, żeby ludziska mieli jakieś szanse, w końcu nie każdy może zgłaszać 4 konie Może ja też powinnam robić zapisy na tego Nyxa 🙂 a co do zestawu Nyxa to czy w całości trzeba go dać jakiemuś koniowi, czy można te przedmioty znajdujące sie w nim porozdawać różnym koniom? Jeżeli tak, to jak to zrobić?
na angielskim trwa od 2011-04-05 do 2011-04-19 włącznie.
watrusia, nie, ludziska ;] nie mają zbytnich szans, ja mogę zgłaszać 4 konie a i tak przez brak GP w weekend się nie wyrobię... trwa 14 dni, 4 odpadają na weekendy = 10 dni x 8 punktów = 80p, brakuje 20... na pewno na polskim będzie jeden weekend z tym chociaż więc odejdą 2 dni i już 12 x 8 = 96 i nie wyjdzie. więc jeśli się nie 'unlock fountain' (nie umiem dosłownie przetlumaczyć na pl) za 50p to sie go nie zdobedzie.
na angielskim trwa od 2011-04-05 do 2011-04-19 włącznie.
watrusia, nie, ludziska ;] nie mają zbytnich szans, ja mogę zgłaszać 4 konie a i tak przez brak GP w weekend się nie wyrobię... trwa 14 dni, 4 odpadają na weekendy = 10 dni x 8 punktów = 80p, brakuje 20... na pewno na polskim będzie jeden weekend z tym chociaż więc odejdą 2 dni i już 12 x 8 = 96 i nie wyjdzie. więc jeśli się nie 'unlock fountain' (nie umiem dosłownie przetlumaczyć na pl) za 50p to sie go nie zdobedzie.
a skąd ma się mieć ten unlock? To chyba ten bilet na gp? Bo jeśli się go już ma to nie zaliczy?