Ale fajne losy 😍 Witaj paciaworo, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 22 losami. Wygrałeś... 1 x Zwój Plutona 2 x Laury Dafne 2 x Powiew Eola 7 x Punkt dorastania 200 x Jabłko 28 x Rzepa 14 x Mieszanka energetyczna 6 x Mieszanka kaloryczna 2 x 20% energii dla wszystkich Twoich koni 5 losów na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Twoje wygrane... 1 x Konik Morski 1 x Powiew Eola 2 x Chmurka 28 x Rzepa 12 x Mieszanka kaloryczna 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich koni 2 losy na następne losowanie
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... 100 Equus 5 rzep 20 jabłek 3 punkty dorastania Siła Tajfunu, Premia na Grand Prix: Podwaja zyski uczestniczących w zawodach
a ja miałam w RO krew meduzy, ostrogi i jakiś szajs. 😉 póki co mam RO (już za 10 losów :hurra🙂 i 1 kupon. nie wiem czy otwierać, nie nastawiam sie na Baliosa 😉
400 Equus 5 rzep 20 jabłek Krew Meduzy Efekt Tornada, Premia na Grand Prix: Umożliwia zrejestrowanie w zawodach 4 koni na dzień, zamiast 2 Zwój Plutona 🏇
Ja normalnie nie wierzę! Otworzyłam 3 RO, w pierwszym był zwój plutona i chmurka, w drugim zestaw hery a w trzecim zestaw atlanty ! 🙇 Nie wierzę 🤔 Nigdy nic fajnego nie wygrałam ani w RO ani w loterii, to pierwszy raz. Chyba kupię więcej kuponów 😀