Otworzyłam już dzisiaj 4 rogi, wieczorem będzie jeszcze jeden, ale jak dalej tak będzie szło jak teraz to... Fakt, faktem, że trafiają się jakieś przedmioty z CR, ale i tak... szkoda słów. ;p
takie dzieciaki to dobijają 🤔wirek: a tak na marginesie to w tej grze nie ma limitu wieku do 12 lat 😁 wiec czy ktoś ma 12 czy 60 i nieźle sie przy tym bawi to przynajmniej jest jakiś pozytek dla ducha 😉
Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... 1000 Equus 5 rzep 10 jabłek 2 punkty dorastania Zestaw Hery 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 po raz pierwszy w życiu COŚ WYGRYWAM!!!
Witaj limonkowa., Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 24 losami. Wygrałeś...
* 1 x Zwój Plutona * 1 x Konik Morski * 1 x Uzda szyta na miarę * 11 x Punkt dorastania * 520 x Jabłko * 16 x Rzepa * 4 x Mieszanka energetyczna * 14 x Mieszanka kaloryczna * 3 x 20% energii dla wszystkich Twoich koni * 4 losy na następne losowanie
Dziewczyny, jak to jest z czarna perła, ze jej nigdy nie ma na stanie? dostac ją mozna tylko jak howrse oglosi, ze kilka dni jest dostepna, czy jak to z nia jest ? 🤔
Notarialna - od razu, czyli kupuje i musze od razu wgrac nowa masc? w sensie, ze najlepiej miec ją przygotowana juz i zeby sobie grzecznie czekała na perłe? 🙂
O co chodzi bo tam gdzie mam losy to pisze na losie "Kupiony" czyli kupiłam, "Zaoferowany" czyli dostałam a jak mi pisze "Kupon" ? Bo ja nie kupiłam zadnego losu za kupon wiec o co chodzi?
O co chodzi bo tam gdzie mam losy to pisze na losiem "Kupiony" czyli kupiłam, "Zaoferowany" czyli dostałam a jak mi pisze "Kupon" ? Bo ja nie kupiłam zadnego losu za kupon wiec o co chodzi?