hej, mialiscie taka sytuacje ze nagle z waszej kolekcji z CR cos wam znika? bo wczoraj wymienilem sie i dosalem zestaw posejdona, dzis rano jeszcze byl a teraz juz go nie ma :/ a w biurze sprawdzalem nikt mi sie nie wlamal na konto i nie dal sobie tego zestawu posejdona :/
,,czesc mam konia o imiemiu klara to klaczjest czarny i nie pamietam rasy ,, cytat z prezentacji takiej dziewczynki która wysłała mi taką wiadomość :,,a czy macie weterynarza i moja klacz się niedługo ożrebi niewiem jak się weterynarza wzywa,, 😁 😁
Na Brazylijskim howrse mam na wymianę: Cavalo Marinho x 2 Pedra Filosofal x 1 Orquídea Negra x 1 Louros de Dafne x 1 NA: Varinha da Fertilidade
Rozważę inne propozycje 🙂 + sprzedam SZETLANDA, który jest 3 w rankingu genetyki!! 💃 💃 __________________________________________________________________________ Na Polskim: Pilnie potrzebuję piorunu zeusa lub łez afrodyty!! Mam na wymianę: Konik Morski x 5 Czarna Orchidea x 3 Laury Dafne x 2 Kamień Filozoficzny x 1 Klepsydra Kronosa x 1 [s]Objęcia Morfeusza x 1[/s] Złote Ostrogi x 1 [s]Złote Jabłko x 1[/s] Podkowy Hefajstosa x 1
+ Szukam osób do przerzucenia rzeczy z CR, z lewych kont na moje główne! 🏇
Szukam kogoś, kto pomógłby mi z zadaniem. Chodzi o podwyższenie PG dwóch źrebaków. Nie mam już punktów, więc szukam kogoś, kto codziennie zająłby się tymi źrebakami. Nie wiem, czy się komuś będzie chciało, ale byłabym wdzięczna 😉