Witaj mitery0322, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 43 losami. Wygrałeś... 2 x Konik Morski 3 x Powiew Eola 2 x Uzda szyta na miarę 7 x Punkt dorastania 320 x Jabłko 44 x Rzepa 30 x Mieszanka energetyczna 24 x Mieszanka kaloryczna 5 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 9 losów na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
# 1 x Zwój Plutona # 1 x Laury Dafne # 1 x Siodło szyte na miarę # 7 x Punkt dorastania # 12 x Rzepa # 4 x Mieszanka kaloryczna # 3 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia # 2 losy na następne losowanie
Witaj xxflygirlxx, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 37 losami. Wygrałeś...
* 1 x Konik Morski * 1 x Powiew Eola * 10 x Punkt dorastania * 440 x Jabłko * 60 x Rzepa * 14 x Mieszanka energetyczna * 14 x Mieszanka kaloryczna * 7 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 8 losów na następne losowanie
. Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Co za gówno. 🤔 Ale przynajmniej mam RO za 200 los.
mam na sprzedaż chmurkę 🏇 ew. mogę dać chmurkę (lub inną rzecz z CR) za pożyczenie mi klaczki jednoroga, equusami też płacę 🙂 jak ktoś chętny pomóc proszę na PW :kwiatek:
Z 12😲0 Witaj hermesia, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 19 losami. Wygrałeś... 1 x Róg Obfitości 1 x Laury Dafne 1 x Punkt dorastania 8 x Rzepa 42 x Mieszanka energetyczna 8 x Mieszanka kaloryczna 3 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 2 losy na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
😅
+ na lewym 😅
Witaj Skwarka, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 2 losami. Wygrałeś... 1 x Róg Obfitości 8 x Rzepa . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Witaj mitery0322, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 15 losami. Wygrałeś... 1 x Powiew Eola 2 x Uzda szyta na miarę 4 x Punkt dorastania 44 x Rzepa 4 x Mieszanka kaloryczna 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 2 losy na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Witaj xxflygirlxx, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 14 losami. Wygrałeś...
* 1 x Zwój Plutona * 3 x Punkt dorastania * 120 x Jabłko * 24 x Rzepa * 10 x Mieszanka energetyczna * 10 x Mieszanka kaloryczna * 3 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia
. Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Poratowałby ktoś 2 punktami dorastania? Oddam od razu. :kwiatek:
ja juz chcę promocję z Baliosem w RO, loteria mi sie znudzila, bo i tak w loterii, nie ma szans,zebym go wygrala. nie udalo mi sie wygrac : Snowa, Mgły,Slejpnira.. 🙄
Kto sie wymieni losami? Moge z lewych powysyłać za los🙂 Jeszcze 30 losów i bd miala 30000e... jak coś to marta888822 a lewe to: atlantykowa1 marta8882 marta8888822 pisać jak coś i zapraszać to wyślę los z kazdego konta