potrzebuję pilnie piounu zeusa Sprzedam klacz 368,06, (jednoroga andaluzka) za 2 kupony i piorun ! maść jasnosiwa, jest stara bo ma 26 lat ale mogę jej dać kamień tyle że wtedy chcę 4 kupony i piorun
a jeżeli ktoś ma ten item i chce się zamienić to piszcie co byście za niego chcieli 🙂
Kto się wymieni los za los ? 👀 proszę losy na paciaworo , mogę wysłać z paciaworo , zeberka , konisp97 , Kaver Mam limit na znajomych na paciaworo więc ja nie mogę zapraszać ! 😉
EDIT : Witaj paciaworo, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 15 losami. Wygrałeś... 1 x Siodło szyte na miarę 1 x Punkt dorastania 120 x Jabłko 36 x Rzepa 12 x Mieszanka energetyczna 16 x Mieszanka kaloryczna 2 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
rozka 368 za 2 kupony !!! [[a]]http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=560610&requete=type%3Ddirect%26typeSave%3D1%26mesVentes%3D1[[a]] ma jeszcze objęcia!
Witaj mitery0322, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 40 losami. Wygrałeś... 1 x Róg Obfitości 1 x Złote Ostrogi 1 x Siodło szyte na miarę 7 x Punkt dorastania 560 x Jabłko 36 x Rzepa 32 x Mieszanka energetyczna 32 x Mieszanka kaloryczna 6 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 9 losów na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
i kolejny RO 😉
Wy sprzedajecie siodła i uzdy szyte na miarę z losowania czy zostawiacie?
Witaj hermesia, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 4 losami. Wygrałeś... 1 x Powiew Eola 4 x Mieszanka kaloryczna 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 2 losy na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Ludzie, po coś jest ta lista na pierwszej stronie, zeby sie nie powtarzało cały czas `robie porzadek w znajomych, wykreślcie swoje lewe i pogrubcie główne` ...
Witaj wabankowa, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 56 losami. Wygrałeś...
* 1 x Konik Morski * 1 x Siodło szyte na miarę * 2 x Uzda szyta na miarę * 8 x Punkt dorastania * 600 x Jabłko * 80 x Rzepa * 16 x Mieszanka energetyczna * 56 x Mieszanka kaloryczna * 9 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 11 losów na następne losowanie * 1 x Zestaw Posejdona
Witaj Primochówna, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 12 losami. Wygrałeś... 1 x Uzda szyta na miarę 6 x Punkt dorastania 20 x Rzepa 10 x Mieszanka energetyczna 4 x Mieszanka kaloryczna 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 5 losów na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse i... Witaj Primochówna,
Dzięki 200y Loterii dostajesz:: 1 x Róg Obfitości Udanej gry! Zespół Howrse 💃 🏇