zaćjesz wchodziłam na Twoje konto i Ci losy kupowałam jak Cię nie było 🙂 nie obrazisz się ? bo zawsze lecę po kolei konta a Twoje jest po drodze to zawsze się zaloguję i kupię 😉
A ja sie zastanawiam skąd jakieś losy miałam i dziwiłam, że nikt tutaj sie o nie nie upomina 🙂 Jasne, że się nie obraże 😉 Ja nie zawsze mam czas na siedzenie na kompie wiec dziękuje :kwiatek: Odwdzięcze się jakoś później :kwiatek:
faktycznie , dopiero teraz zauważyłam : D nad Bonusami jest : " Kiedy całkowita liczba losów, jakie użyłeś na Loterii osiągnie pewien poziom, wygrasz dodatkowy prezent! "
faktycznie , dopiero teraz zauważyłam : D nad Bonusami jest : " Kiedy całkowita liczba losów, jakie użyłeś na Loterii osiągnie pewien poziom, wygrasz dodatkowy prezent! "
no właśnie zuważyłam to na początku i o co w tym chodzi chciałam się zapytać 😉
Witaj medea12, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 26 losami. Wygrałeś...
* 1 x Skrzydlata Laska Hermesa * 1 x Konik Morski * 1 x Chmurka * 1 x Siodło szyte na miarę * 2 x Punkt dorastania * 120 x Jabłko * 44 x Rzepa * 18 x Mieszanka energetyczna * 8 x Mieszanka kaloryczna * 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 9 losów na następne losowanie
Witaj florcik, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 29 losami. Wygrałeś... Z 8😲0 🙂 1 x Róg Obfitości 1 x Laury Dafne 1 x Powiew Eola 1 x Chmurka 2 x Punkt dorastania 880 x Jabłko 20 x Rzepa 28 x Mieszanka kaloryczna 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 11 losów na następne losowanie
o, jednak mam 32 losy, teraz tylko czekać na wyniki i zbieram się na urodziny koleżanki 😀 aaa, bym zapomniała : DUNKAA - POKRYJESZ DZISIAJ U MNIE ? TAM SĄ 3 DO KRYCIA I W ZAKŁADCE"DO KRYCIA: JEST TEŻ OGIER. 🙂 😅 😅 😅
ASZKA, wchodzę na forum w wątek - "loteria - szukam znajomych " i na najnowsze wiadomości, mam otwarte okienko "znajomi" i po kolei jak leci zapraszam, ludzie wiedzą,że zaproszenie = wymiana losów, więc nie ma zbędnych wiadomości, tylko zaproszenie. 🙂 I trzeba na bieżąco usuwać znajomych ze znajomych 😁 to nie będzie limitu 😀
EDIT : Witaj florcik, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 32 losami. Wygrałeś... 1 x Chmurka 1 x Uzda szyta na miarę 10 x Punkt dorastania 64 x Rzepa 18 x Mieszanka energetyczna 8 x Mieszanka kaloryczna 5 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 9 losów na następne losowanie nuuudy, byłby ktoś ta miły i kupił mi z 10 losów na każdą loterię ? Nie będzie mnie w domu :kwiatek: