Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

to zależy co kto rozumie przez powiedzenie że można zrobić jej koło tyłka, przecież nie chodzi o zrobienie afery a całą grę, myślę że ostrzeżenie w swojej prezentacji zawsze może podziałać i ostudzić potencjalnych ochotników do robienia interesów z taką osobą. Naprawdę dużo osób przegląda nasze strony, ja już widziałam takie ostrzezenie.
CL, Nic trudnego, kryjesz jak normalne konie lecz tylko jednorożcem tej samej rasy (ofert "naszej"rasy klaczki jest dużo 🙂 ) i musisz pokryć o 6,23 (ani minutę wcześniej czy później) sekundy się nie liczą  😉
To co, podjęłabyś się? 🙂
Klacz zostanie zostawiona z energią na rano a żebyś mogła pokryć to udostępnię ci konto 🙂
(nie musisz sprawdzać czy będzie róg ani dawać żadnej różdżki, zestawu, strzały itd. )
tez chce zeby mi ktos pokryl 😀
Alabamka Dobrze wejdę  😀
Jeśli ktoś jeszcze chce Złote Jabłko lub Krew to zapraszam na PW, bo nie zawsze cofam się w wiadomościach i nie wiem kto by chciał 🙂
Nasetta Napisałam na PW  😉
Odpisałam odpisałam 🙂
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jak sie poda ogierowi wodę młodości to można nim kryć2 klacze równocześnie?
Konik Morski x6
Złote Ostrogi x6
Czarna Orchidea x4
Kamień Filozoficzny x3
Laury Dafne x3
Lira Apolla x3
Podkowy Posejdona x2
Puszka Pandory x2
Powiew Eola x2
Podkowy Hefajstosa x2
Klepsydra Kronosa x1
Objęcia Morfeusza x1
Uzda Posejdona x1
Siodło Posejdona x1
Chmurka x1
Lonża Boreasza x1
Krew Meduzy x1
Strzała Artemidy x1
Złote Jabłko x1
Woda Młodości x1
Zestaw Posejdona x1

Moja kolekcja. Nic nie zostało kupione za realną kasę 💃
Pogrubione rzeczy do wymiany.
Notarialna nieźle 🙂 Ja się swoją pochwalę później 😀 Lece spać, rano wstaje pokryć rogacze, a no i powodzenia w porannym kryciu 😀 🙂
Nie w temacie, ale potrzebuję pomocy, powiedzcie jak i gdzie wpisac większą stawke za prace rymarza, tam w dziennym wynagrodzeniu jest górna stawka 160 a dziewczyna zgodziła sie pracować za 190 nie mam pojęcia gdzie to wpisać i jak  pliiiiiiiisss  🙇
to zależy co kto rozumie przez powiedzenie że można zrobić jej koło tyłka, przecież nie chodzi o zrobienie afery a całą grę, myślę że ostrzeżenie w swojej prezentacji zawsze może podziałać i ostudzić potencjalnych ochotników do robienia interesów z taką osobą. Naprawdę dużo osób przegląda nasze strony, ja już widziałam takie ostrzezenie.

Mi howrse skasowało za to prezentację bo napisałam że koniara ileś tam ukradła mi przyrostek i że to oczernianie graczy .

za min. rożki
Klacz Alabamki pokryta 🙂

Życzę rożka  :kwiatek:
[quote author=Watrusia link=topic=49169.msg931894#msg931894 date=1299795957]

Mi howrse skasowało za to prezentację bo napisałam że koniara ileś tam ukradła mi przyrostek i że to oczernianie graczy .

za min. rożki
[/quote]

Bo to zdaje się trzeba bardziej opisowo, a nie od razu ukradła 😉 Co prawda ja miałam żywcem skopiowane od ciebie bo dotyczyło hodowli a mi nic nie kasowali ale może ona cię zgłosiła 🙄
Naaaaaaaaaaaareeeeeeszcieee !!  💃 rooożek  😂

Jestem tak szczęśliwa że nie mogę !
P-I-N-T-O !  Najtrudniejsza rasa !

Ta maść , umiejętności i nawet PG ok  😀

KLIK
to ona a była ona 15 źrebakiem , 1-szym jednorogiem na te 15 i to jeszcze klacz ! Jest pożgnaniem objęć u mamy 😉 Ma 29 lat i 4 miesiąc przy tym porodzie ...
rozek pokryty  😅
0:6 dla rogow  😵
Ema_6 a ja może mam dzisiaj szczęśliwy dzień  😅 1😲 dla ROŻKÓW  😅

Szkoda że dzisiaj losowania lotto nie mają może 1-szy raz wygrałabym coś ponad 20 zł <- a takie 20 wygrałam jak miałam 2 lata i mama pozwoliła mi skreślać cyferki  😂 dobra koniec  🚫
taaaa  🤔 tylko ja jej  pokryc nie moge dzisiaj o 18.23 bo mi kompa zabierze nauczycielka 😤 ( wycieczka do kongsbergu)  pokryje mi ktos klacz z objeciami na 18.23 ?  :kwiatek:

Edit. WTF ??! to my juz sprzedajemy konie za 30 tys ? owi3cka sprzedaje ohierka 409pg za 30tys  😵
30000 i kupon ...
po tyle możemy sprzedawać a najlepiej po 20000 i 2 kupony no i potem i dzielimy że ty dostajesz połowę ze sprz. ja połowę
a jednak bez kuponów  🙄

napisałam jej żeby je wycofała
ja wystawilam konia slabego lunax 391 za 50tys na aukcji na probe.... moze ktos kupi  😁
no takie 391 można za tyle wystawiać  😀 Tylko trochę czasu minie nim ci ludzie się zrenegerują po błyskawicznych
Hmm...więc co mam zrobić? Napisałam jej że jest niepoważna i "czy chcesz koniecznie wylądować na mojej czarnej liście? " 😁 Jest to użytkownik olaaa_ . Zobaczymy co i czy w ogóle odpisze... Mogę umiescic w prezentacji że nie polecam tego gracza czy coś?
potrzebuję puszek, koniecznie !
ja mam 2, co możesz dać za nie ?
Dziewczyny proszę Was bardzo, pomózcie  🙁  gdzie wpisac wyższe wynagrodzenie skoro limit jest do 160 ? Bardzo, bardzo proszę
Nie da się wyzszego, 160 to maximum .  😉
Potrzebuje 2 punkcikow na Nasetta , poratuje ktoś?:> 😀
z lewego przesłałam róg i powiew, punkty, efekt tornada 😉
nie odpisała a była dziś aktywna... umieszczać na czarnej liście i pisać do modów?  👿  👿 👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się