Ludzie na howrse poszli spać, czy co ? Ciicho strasznie jest. 😀 Oliwia- dobij do 30 chociaż 😀 Prawdopodobnie klaczka będzie miała nieco ponad 393, lub jakieś 392,86 😉
PS. Aha 😀 Bo ja chcę to klaczkę (co wcześniej linka pokazywałam :P) zapłodnić takim moim ogierkiemm ;d Bo na publicznych to takie same ogrry jak ja mam , więc wiecie;p
Witaj foxi, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 18 losami. Wygrałeś...
* 1 x Konik Morski * 1 x Uzda szyta na miarę * 4 x Punkt dorastania * 200 x Jabłko * 8 x Rzepa * 14 x Mieszanka energetyczna * 10 x Mieszanka kaloryczna * 5 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 3 losy na następne losowanie
Witaj zaćjesz, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 53 losami. Wygrałeś...
* 1 x Konik Morski * 1 x Powiew Eola * 2 x Chmurka * 18 x Punkt dorastania * 600 x Jabłko * 20 x Rzepa * 18 x Mieszanka energetyczna * 48 x Mieszanka kaloryczna * 6 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 18 losów na następne losowanie
załamka... Witaj florcik, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 58 losami. Wygrałeś... 2 x Siodło szyte na miarę 2 x Uzda szyta na miarę 13 x Punkt dorastania 520 x Jabłko 104 x Rzepa 22 x Mieszanka energetyczna 34 x Mieszanka kaloryczna 4 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 16 losów na następne losowanie
Witaj Nasetta, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 29 losami. Wygrałeś...
* 1 x Zwój Plutona * 1 x Siodło szyte na miarę * 2 x Uzda szyta na miarę * 8 x Punkt dorastania * 440 x Jabłko * 40 x Rzepa * 22 x Mieszanka energetyczna * 16 x Mieszanka kaloryczna * 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 4 losy na następne losowanie
Witaj k_o_n_i_s_i_e, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 20 losami. Wygrałeś...
* 1 x Uzda szyta na miarę * 5 x Punkt dorastania * 320 x Jabłko * 32 x Rzepa * 10 x Mieszanka energetyczna * 4 x Mieszanka kaloryczna * 2 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 6 losów na następne losowanie