A jest tutaj może ktoś kto ma do oddania/wymianę na coś dla konia konto na Howrse? Grać mi się zachciało, ale nie mogę się do mojego starego zalogować, a zaczynanie od początku to chyba nie na moje nerwy 🤣
Ja wpadam z głupim pytaniem.. Po kilku miesiącach nieobecności w grze wchodzę sobie dzisiaj a tam na koncie 41 kuponów 🤔 🤔 Ma ktoś pomysł skąd? Nie miałam ani jednego ani nie sprzedawałam przez ten czas koni za kupony Edit. Ok, już widzę, że to jakieś zmiany w grze 😁
Powiedzcie mi proszę, czy w tego konia Yggdrasil można tylko 10 koni na miesiąc dawać do postarzenia?? Tak jak to było z uśmiercaniem, że tylko 10 można było?
[s]po tych ostatnich zmianach nie bardzo widzę sens grania dalej na pl, czasu też nie mam za bardzo. jest ktoś chętny na przejęcie konta? mam 297 kuponów, 470tys equus, dużo koni i mało ciekawych przedmiotów 🤣 nie chcę nic w zamian, po prostu szkoda mi usuwać. proszę o pw, jeśli ktoś będzie zainteresowany :kwiatek:[/s]
Wróciłam dzisiaj do gry po 4 latach przerwy, szkoda, że nie logowałam się regularnie i konto przepadło (najbardziej szkoda mi prawie 60 szt OM... i tylu Boskich koni...) 🤣 ale takie zmiany, że niekoniecznie się umiem na razie odnaleźć 🤔 ile kuponów dostaje się za ubicie staruszka? próbowałam gdzieś znaleźć tą informację, ale chyba słabo szukam.
Mam takie pytanie: czy ktoś mógłby kupić ode mnie konia za 10 000 eq do codziennego celu potrzebuję :/ Jak się ktoś zgłosi, to go wystawię, potem odkupię bez problemu, żeby nie musiał ten ktoś stracić kasy. Z góry dzięki 🙂