Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

AtlantykowaPanna, gram na COM 😉
Aaaa to lipa
AtlantykowaPanna  - 8 już? Jak to?
kupowałam za kupony 😵
aaaa
no ja nie kupowałam i nie będę, więc mam tylko to co dostaję, także trochę słabo że na 4 karty 2 powtórki
Mi się przyfarciło i w drugim ro miałam dzikusa 😀
mnie się ostatnio udaje zdobywać boskie tylko dzięki diamentom 💃 ewentualnie max 3 kupony zużywam
mnie się ostatnio udaje zdobywać boskie tylko dzięki diamentom 💃 ewentualnie max 3 kupony zużywam

Ja to samo. Na koniec poprzedniego eventu miałam Algę i jeszcze 190 Diaxów w zapasie. Miło, taniochnie wyszły te Wędrowne. 😀
Wymienie RO 🙂
w 7  😅

Wygrywasz!

Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

1 x Klepsydra Kronosat
    2 000 Equus
    owies
  10 jabłek
    3 punkty dorastania
  Dziki koń z gatunku Garrano, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
Brawo 🙂
Ja zrobiłam klaczkę w końcu i znowu mnie nie zadowala więc od razu na sprzedaż 🙂
[[a]]https://www.howrse.pl/marche/vente/voir?type=direct&id=30069700&requete=marche%2Fvente%2F&elevage=1[[a]]
Tak mi się strasznie dzisiaj nudzi PD nie mam aby coś z końmi zrobić ani nic.  😵
Może ktoś potrzebuje Sittera jednorazowo tylko na dzisiaj?  💃
Trafiłam dzikusa w 2 RO 🙂 🏇
brawo!!
Nawet na niego nie liczyłam a tu bum 🙂
Bliźniak w drugim ZR, dzikus w pierwszy (i to z zapasów)
O proszę, ma się szczęście 😉
ehh kuszą te dzikusy, ale kurde, zbieram na jakiegoś porządnego boskiego, muszę mieć co do zawodów pozapisywać.

AtlantykowaPanna, jak chcesz mogę ci jakiegoś źrebaka od mojej sprzedać, bo bez WM mam ponad 1560 UM w ujeżdżeniu
Spłukałam się z kuponów
AtlantykowaPanna, ja mogę jednego źrebaka sprzedać za coś z CR, wiecznie mi schodzą np. łzy 🙂

Kurde, nie wiem czy już nikt w Howrse nie gra czy wszyscy sobie konie kitrają, ale chciałam pokryć moją kobyłe Kuca Walijskiego, mam już ją dość długo, nie ma w ogóle kryć z PG podobnym lub wyższym ;/ No jakaś masakra.
Z kryciami słabo strasznie, jak będę miała łzy dam znać.
Kitraja, jak sie nie jest w druzynie i nie ma sie dostępu do dobrych kryć to można zapomnieć o wytrenowaniu do czołówki :/ ja sie juz dawno poddałam.
A na sprzedazach drużyny sprzedają dobre ale wałachy...
CzarownicaSa, AtlantykowaPanna, ale ostatnio nawet wałachów nie ma. Ja już dawno nie planują mieć koni czołowych, ale kurde chciałabym chociaż coś sobie wyhodować do zawodów swoich. Kupiłam przyzwoite kuce górskie, wyhodowałam sobie 2 konie i chciałam teraz pokryć a tu jakaś czarna dziura. Szukałam nawet na sprzedażach czegoś z um powyżej 1400 w galopie a tam dwa konie i jakieś dzikie ceny.
Za dużo drużyn...
No i kupiłam ogra, zaraz wystawię milion kryć, a niech drużynom spadnie sprzedaż 😀
Ja kombinowałam też inaczej- jeśli trafiły mi się np. dwie bardzo dobre kobyły to jedną z nich zamieniałam na ogiera i nim kryłam- tylko to wiąże się z mega wolnym postępem i naprawdę kupą kasy wydaną na CR.
Jak dla mnie- nie warto 😉 Mi się już odechciało w to bawić, mam swoich kilka koników, biorę udział w promocjach, czasem kupię jakiegoś lepszego i wytrenuję- ale tak to zbieram tylko CR i tyle.
Dzisiaj za logowanie wpadła kolejna diamentowa  💃 ogólnie do tej pory miałam 2 powtórki, 2 diamentowe i złotą, reszta srebrne i brązowe
Aga co za koń??
AtlantykowaPanna, kuc walijski, ale jeszcze czekam na dwie wygrane zeby BLUP był 100
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się