1 x Klepsydra Kronosat 2 000 Equus owies 10 jabłek 3 punkty dorastania Dziki koń z gatunku Garrano, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
Brawo 🙂 Ja zrobiłam klaczkę w końcu i znowu mnie nie zadowala więc od razu na sprzedaż 🙂 [[a]]https://www.howrse.pl/marche/vente/voir?type=direct&id=30069700&requete=marche%2Fvente%2F&elevage=1[[a]]
AtlantykowaPanna, ja mogę jednego źrebaka sprzedać za coś z CR, wiecznie mi schodzą np. łzy 🙂
Kurde, nie wiem czy już nikt w Howrse nie gra czy wszyscy sobie konie kitrają, ale chciałam pokryć moją kobyłe Kuca Walijskiego, mam już ją dość długo, nie ma w ogóle kryć z PG podobnym lub wyższym ;/ No jakaś masakra.
CzarownicaSa,AtlantykowaPanna, ale ostatnio nawet wałachów nie ma. Ja już dawno nie planują mieć koni czołowych, ale kurde chciałabym chociaż coś sobie wyhodować do zawodów swoich. Kupiłam przyzwoite kuce górskie, wyhodowałam sobie 2 konie i chciałam teraz pokryć a tu jakaś czarna dziura. Szukałam nawet na sprzedażach czegoś z um powyżej 1400 w galopie a tam dwa konie i jakieś dzikie ceny.
Ja kombinowałam też inaczej- jeśli trafiły mi się np. dwie bardzo dobre kobyły to jedną z nich zamieniałam na ogiera i nim kryłam- tylko to wiąże się z mega wolnym postępem i naprawdę kupą kasy wydaną na CR. Jak dla mnie- nie warto 😉 Mi się już odechciało w to bawić, mam swoich kilka koników, biorę udział w promocjach, czasem kupię jakiegoś lepszego i wytrenuję- ale tak to zbieram tylko CR i tyle.