Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Naseta a może chcesz się wymienić na złote ?
Na złote Ostrogi? Nie 🙂
kto jest rannym ptaszkiem i moze pokryc moja jednoroga raniutko?😀 :kwiatek:
Nasetta ja chcę 🙂 Napisz pw ile chcesz equs albo co z CR 🙂
nie chodziło mi o to że na złote jabłko a mam :

Złote Ostrogi
x 2

Konik Morski
x 2

Zestaw Posejdona
x 2

Czarna Orchidea
x 1

[s]Objęcia Morfeusza[/s]
x 1

Klepsydra Kronosa
x 1

Laury Dafne
x 1

Strzała Artemidy
x 1

Krew Meduzy
x 1

Edit: A ile byś chciała eq ?
ColoursLove, Co chcesz za objecia i klepsydre, o ile chcesz sie wymienić ?
Nasetta mogę dać za jabłko to co nie skreślone :

Konik Morski
x 3

Podkowy Posejdona
x 2

Złote Ostrogi
x 1

[s]Zestaw Atalanty
x 5
[/s]
[s]Zestaw Hery
x 9[/s]

Strzała Artemidy
x 1

Laury Dafne
x 1

[s]Klepsydra Kronosa
x 1[/s]

Puszka Pandory
x 1

Powiew Eola
x 1

Podkowy Hefajstosa
x 1

Chmurka
x 1
Libeerte a co byś mogła dać ?  😉
Szukam osoby do przerzucenia objęć  :kwiatek:

podbijam  😉
Alabamka jeśli nie mam limitu to pomogę.

Edit: Idę z psem na dwór  🤔
ColoursLove, pw 😉
Nasetta, ty kryłaś tym  moim ogierem? bo nie widzę potwierdzenia. 😉
Libeerte już odpowiedziałam 🙂
ColoursLove To jak tam limit?
Limit nie no mogę słać 🙂
Jak nick masz?
ColoursLove lub Ocherowe to jak chcesz  🙄
Już ślę zaproszenie  :kwiatek:
Tylko jednak bym prosiła o przerzucenie Kamienia a nie objęć.
Wyślę z lewego i na Bertę poproszę  :kwiatek:
[s]Nie mam zaproszenia.. a na jaki nick wysłałaś ? [/s]

Już jest 🙂
na Ocherowe z Alabamki  🙂
To już możemy działać  😉
Słuchajcie! Mam do Was pytanie. Dosyć ważne, więc jeśli ktoś wie coś na ten temat, to niech napisze.
Więc chodzi o to, że dziewczyna napisała że za prezentację da mi róg obfitości. No to ja ok i żeby wysłała przedmiot. A ona na to że wyśle jak zrobię. No to ja że nie bo w prezentacji jest jasno napisane że płatność z góry. No i jakoś tak w końcu się umówiłam z nią że ja wyślę jej pół skończoną grafikę prezentacji a ona mi od razu wyśle róg i może zgłosić jeszcze poprawki. No i wysłałam jej grafikę a ona że inne ramki mają być. No to ja że poprawię ale musi najpierw wysłać róg. A ona że dopiero jak poprawię i skończę całą prezentację łącznie z html'em, to mam napisać i ona wtedy wyśle. Napisałam że skończyłam. I co? Zero odzewu. Pisałam już parę razy do niej. Myślicie że są jakieś szanse, modzi coś mogą zrobić? No bo w końcu ja zrobiłam tą prezentację i poświęciłam czas ...
ColoursLove Kamień już jest. Wielka jesteś kobieto(kobieta, prawda?  😡 ), dziękuję!  :kwiatek:
Alabamka tak jestem kobietą i nie ma za co  😀 może kiedyś ja będę potrzebować pomocy ?   😉
konik66, przykro to przyznać ale wydaje mi się że ona raczej nie wywiąże sie z umowy, po prostu zrobiła cię w konia 🙁 Jak nie była to dziewczyna z forum, to trzeba było twardo stawać na swoim że ona najpierw płaci a ty robisz prezentację. Możesz jeszcze probować się z nią skontaktować i postraszyć że zrobisz jej koło tyłka, jeżeli to nie pomoże to w swojej prezentacji napisz ostrzeżenie przed nią, w końcu kupę ludzi ogląda te nasze strony. Możesz napisać do modów, powinni jakoś zareagować.
Watrusia, Modzi w tej kwestii nie pomogą. Admina kiedyś pytałam o 'prywatne interesy' graczy i to już od nich zależy czy się wywiążą czy nie. Jedyną poradą z ich strony to ostrożność. A narobienie smrodu koło tyłka takiej osobie może się skończyć banem i kasacją konta bez ostrzeżenia za obrażanie gracza.
A co do modow to polecam bardzo daisy ! wiadomosc wyslalam po poludniu a wieczorem mialam juz odpowiedzi. ; ) podczas gdy mirmil i inni nie odpisali wcale.. i bardzo normalne ma odpowiedzi, fajna babka 😁
Jest tu jakiś chętny do pokrycia mi mojego roga o 6.23 rano?  :kwiatek: :kwiatek:
Dam punkcik za fatygę  🙂
Watrusia jeszcze nie pokryłam nim, ale mam w ofercie więc spoko 🙂
Jest tu jakiś chętny do pokrycia mi mojego roga o 6.23 rano?  :kwiatek: :kwiatek:
Dam punkcik za fatygę  🙂

Ja bym mogła ale nigdy jeszcze nie kryłam rożków bo nie posiadam, a i tak wstaje do szkoły.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się