Słuchajcie! Mam do Was pytanie. Dosyć ważne, więc jeśli ktoś wie coś na ten temat, to niech napisze. Więc chodzi o to, że dziewczyna napisała że za prezentację da mi róg obfitości. No to ja ok i żeby wysłała przedmiot. A ona na to że wyśle jak zrobię. No to ja że nie bo w prezentacji jest jasno napisane że płatność z góry. No i jakoś tak w końcu się umówiłam z nią że ja wyślę jej pół skończoną grafikę prezentacji a ona mi od razu wyśle róg i może zgłosić jeszcze poprawki. No i wysłałam jej grafikę a ona że inne ramki mają być. No to ja że poprawię ale musi najpierw wysłać róg. A ona że dopiero jak poprawię i skończę całą prezentację łącznie z html'em, to mam napisać i ona wtedy wyśle. Napisałam że skończyłam. I co? Zero odzewu. Pisałam już parę razy do niej. Myślicie że są jakieś szanse, modzi coś mogą zrobić? No bo w końcu ja zrobiłam tą prezentację i poświęciłam czas ...
konik66, przykro to przyznać ale wydaje mi się że ona raczej nie wywiąże sie z umowy, po prostu zrobiła cię w konia 🙁 Jak nie była to dziewczyna z forum, to trzeba było twardo stawać na swoim że ona najpierw płaci a ty robisz prezentację. Możesz jeszcze probować się z nią skontaktować i postraszyć że zrobisz jej koło tyłka, jeżeli to nie pomoże to w swojej prezentacji napisz ostrzeżenie przed nią, w końcu kupę ludzi ogląda te nasze strony. Możesz napisać do modów, powinni jakoś zareagować.
Watrusia, Modzi w tej kwestii nie pomogą. Admina kiedyś pytałam o 'prywatne interesy' graczy i to już od nich zależy czy się wywiążą czy nie. Jedyną poradą z ich strony to ostrożność. A narobienie smrodu koło tyłka takiej osobie może się skończyć banem i kasacją konta bez ostrzeżenia za obrażanie gracza.
A co do modow to polecam bardzo daisy ! wiadomosc wyslalam po poludniu a wieczorem mialam juz odpowiedzi. ; ) podczas gdy mirmil i inni nie odpisali wcale.. i bardzo normalne ma odpowiedzi, fajna babka 😁