Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

a widzieliście, jakiego facepalma robi ta laska z boku, jak się nie wyrobi w czasie? 😂
Kaprioleczka za każdym razem mi się udaje, ale no, dostaje szału 😀 W takich chwilach najbardziej brakuje mi myszki.
calore haha nie widziałam, chyba specjalnie przegram, żeby to zobaczyć 😁
calore, mina tej laski była bardzo adekwatna jak myślałam, że klikając gdziekolwiek też się ogon zaplata, bo ręce się ruszały. A nie dopatrzyłam, że on się rozplatał, no i nie zdążyłam 😁
za ile można sprzedać pieczęć i dynie?  👀
budyń, miałam dokładnie to samo 😁

Miyako, ze 2 kupony? fajny avatar btw 😉
wabankowa potrzebujesz OM jeszcze? Bo właśnie się zorientowałam, że mam jedne. 🙂

Jak najbardziej 😉
Wystaw konia i objęcia na wabankowa
Wystawione, upewnij się, czy wszystko jest ok, bo odkąd wróciłam ani razu nic nie wymieniałam ani sprzedawałam i nie wiem, czy jest dobrze. 😀
Już kupione, dzięki 😉
Znowu mam OM, jakbyś chciała. 😀
Specjalizuje się ktoś w trenowaniu koni? Jeśli tak to proszę o kontakt. login: kaka2002
proszę o encouragement na .com  :kwiatek: (Kapri)
Znowu mam OM, jakbyś chciała. 😀

Jak masz to nie pytaj tylko wystawiaj :P
Zawsze kupię
budyń, miałam dokładnie to samo 😁

Miyako, ze 2 kupony? fajny avatar btw 😉

dziękuję , ostatnio zaczęłam bawić się modeliną :P

mam nadzieję, że następna promocja będzie mniej denerwującą niż ta  😜 
wabankowa wystawione :kwiatek:
Znacie kogoś kto płaci 2 kupony za ubijanie koni?  :kwiatek:
Też chętnie ubije komuś konie nawet 20.
Kupie duże ilości ZJ ktore odbiore po przez znajomych. EQ, kupony lub wymiana.
myślicie, że te skoropiony itp będą do kupienia kiedyś? już mi się znudziło klikanie w te zawody, a co dopiero mam na to kupony wywalać 😁 ale skorpiona to bym chciała, ale on i tak da mi prezent za prawie równy rok, więc sobie myślę, że do tego czasu może uda się go kupić 👀
wyliczyłam ze zabraknie mi 4 dni zeby skonczyc ta promocje  🙄 czyli 24 startow, chyba ze jakos przyspiesze.

poprosze o encouragement na .com, potrzebuje jeszcze 6. nick Kapri.
Kaprioleczka, zaraz ci zrobię z tych kont, co mam współdzielenie a ty masz znajomych 😉 może pożyczyć ci kupony na tę promocję? wolę dać komuś stąd niż howrse 😁

btw, zobacz na forum howrse czy nie ma tematu, gdzie dodaje się znajomych do różnych promocji, żeby klikać w piniaty albo właśnie w to zachęcanie 😉
Wydawało mi się ze juz sporo znajomych mam, ale z tym klikaniem to tak róznie jest w tej promocji. w piniatach nie mialam problemu.

najgłupsze ze ja nie jestem skorpionem tylko ryba wiec nie bede mogla tak naprawde korzystac z konika skorpionika nawet jesli sie uda. moge tylko probowac dzieki temu zdobyc 13-go zodiakalnego 😉

jesli bede blisko i nie trzeba bedzie miliona pasow by to skonczyc to chetnie pozycze  :kwiatek: teraz juz tylko 2 mi brak na dzis, także skutecznie poklikałas  😁
heh, tylko jedną osobę masz w znajomych, więc raz kliknęłam 😉

spoko, przypomnij się pod koniec. trochę mi szkoda, bo skorpion jestem, ale odpuszczam tę promocję. nie będę czekać roku na 5 element 😁
Ja też właśnie skorpion jestem, ale nie mam zamiaru wydawać kasy, żeby go zdobyć. Może kiedyś będzie w RO, a ja akurat cudem będę miała szczęście. 😀
ja w ogóle kasy nie wydaje bo nie mam, szkoda mi na wirtualne konie jak lecze zywego  😂

jeszcze jedno klinikecie mi potrzebne; nie zauwazylam wczesniej ze nie "zaskoczylo" i ten kon nie byl nawet w kolejce do bycia poglaskanym 🙁
Kaprioleczka,  wiem coś o tym, kibicuję tobie, z moja już tfu, tfu, lepiej, zaczęła dokazywać, muszę zrobić jeszcze RTG, czy rotacja się cofnęła.
Watrusia dawaj znać 🙂 trzymam za Was kciuki  😀
pilnie potrzebuje 2 zj, dam 1 kupon i 30 000  do uzgodnienia,
prooosze pomóżcie 🙁
tak z ciekawości... co Wy robicie z tymi jabłkami?  😲 w sensie ja wiem co one robią, ale nie czaje czemu są takie ważne do gry, ja np. wolę znajdować chronos timers albo morpheus arms czy cos co przyspiesza trening. oświećcie pustogłowa  🤦
Widać howrse jest jak narkotyk, bo ja także powracam do gry po kilku latach nieobecności.
Zajmowacz czasu na długie, jesienno- zimowe wieczory 😉 Tyle, że teraz postanowiłam skupić się na kucykach...
Zobaczymy na jak długo starczy mi cierpliwości 🤣 W każdym razie ja to wuzetka jakby ktoś szukał znajomego do wydarzeń 🙂

A jabłka to chyba do tworzenia mieszanek też?
[quote author=Cynamonowa_ link=topic=49169.msg2453724#msg2453724 date=1448192913]
A jabłka to chyba do tworzenia mieszanek też?
[/quote]

ale ja o Złotych Jabłkach, tych do zmieniania maści 😉
sprzedam 2xUH za 3 kupony  🏇 🏇 🏇 🏇  💃 💃 💃 💃 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Kaprioleczka chyba dla rankingu, trofeum itd.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się