Kaprioleczka za każdym razem mi się udaje, ale no, dostaje szału 😀 W takich chwilach najbardziej brakuje mi myszki. calore haha nie widziałam, chyba specjalnie przegram, żeby to zobaczyć 😁
calore, mina tej laski była bardzo adekwatna jak myślałam, że klikając gdziekolwiek też się ogon zaplata, bo ręce się ruszały. A nie dopatrzyłam, że on się rozplatał, no i nie zdążyłam 😁
myślicie, że te skoropiony itp będą do kupienia kiedyś? już mi się znudziło klikanie w te zawody, a co dopiero mam na to kupony wywalać 😁 ale skorpiona to bym chciała, ale on i tak da mi prezent za prawie równy rok, więc sobie myślę, że do tego czasu może uda się go kupić 👀
Kaprioleczka, zaraz ci zrobię z tych kont, co mam współdzielenie a ty masz znajomych 😉 może pożyczyć ci kupony na tę promocję? wolę dać komuś stąd niż howrse 😁
btw, zobacz na forum howrse czy nie ma tematu, gdzie dodaje się znajomych do różnych promocji, żeby klikać w piniaty albo właśnie w to zachęcanie 😉
Wydawało mi się ze juz sporo znajomych mam, ale z tym klikaniem to tak róznie jest w tej promocji. w piniatach nie mialam problemu.
najgłupsze ze ja nie jestem skorpionem tylko ryba wiec nie bede mogla tak naprawde korzystac z konika skorpionika nawet jesli sie uda. moge tylko probowac dzieki temu zdobyc 13-go zodiakalnego 😉
jesli bede blisko i nie trzeba bedzie miliona pasow by to skonczyc to chetnie pozycze :kwiatek: teraz juz tylko 2 mi brak na dzis, także skutecznie poklikałas 😁
tak z ciekawości... co Wy robicie z tymi jabłkami? 😲 w sensie ja wiem co one robią, ale nie czaje czemu są takie ważne do gry, ja np. wolę znajdować chronos timers albo morpheus arms czy cos co przyspiesza trening. oświećcie pustogłowa 🤦
Widać howrse jest jak narkotyk, bo ja także powracam do gry po kilku latach nieobecności. Zajmowacz czasu na długie, jesienno- zimowe wieczory 😉 Tyle, że teraz postanowiłam skupić się na kucykach... Zobaczymy na jak długo starczy mi cierpliwości 🤣 W każdym razie ja to wuzetka jakby ktoś szukał znajomego do wydarzeń 🙂