NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM przed transakcja z użytkownikiem dominik19! Skusiłam się na jego dobre ceny za CR, napisałam czy chce kupić 2xKF. Odpisał, ze tak, mam wystawić jako prezent 2xKF i konia za cenę taka jak w prezentacji (2k za sztukę, czyli 4k), a on jak zobaczy prezent, to przyjmie go i kupi konia. Wystawiłam. Bardzo szybko przyjął przedmioty i odpisał, ze już konia kupuje, spytał czy mam cos jeszcze z rzeczy o których pisał na prezentacji. Odpisałam, ze tak, ale dogadamy się jak już kupi konia. Uznał, ze nie chce mnie naciągać na konie i ze mam wysłać na konto jego zaufanego kuzyna (jak za chwile sprawdzę to dopisze nick, może się okaże, ze to jego drugie konto) zestaw harmonii i zmienić cenę konia na 5k i 60tys. Odpisywałam, ze nie będę z nim robic więcej wymian dopóki nie kupi konia za KF. Pisał głupoty o tym, ze moge mu zaufać, ze przecież mam screeny i ze mnie nie oszuka, bla bla. Az tak naiwna nie jestem, zdecydowałam, ze moge mu wystawić ZH dopiero jak kupi konia za KF, jakoś nie boli mnie to, ze bym miała o jednego konia mniej. Odpisał, ze w takim razie on mi odda KF. Oczywiście nie mam ani kuponów, ani przedmiotów.
Jakoś nie boli mnie ta strata, bo dla mnie to tylko nic nie znaczące piksele, ale nie radzę robic z nim interesów i nie zamierzam pozwolić na to, żeby dalej oszukiwał innych, dlatego proszę was, żebyście przekazywali to innym 😉 ja udostępnię tez post na grupie facebookowej, napisze do kilku znanych osób, jak macie jakieś pomysły gdzie jeszcze to zgłosić to piszcie :kwiatek:
Wiosna do wygrania w Złotym runie. Otworzyłam 3 (2 za diamenty, 1 za kupony). W pierwszym wzięłam OM, w Drugim SA, w trzecim RO i Wiosna 🙂. Sprzedam 3OM za 5 kuponów
Kaprioleczka, ja miałam pierwszego boskiego jakoś po 2 latach grania, gdzieś już tu o tym pisałam 😉 a potem poszło już szybciej. trzeba sobie tylko zebrać dość zapasów na 1-2 promocje i wszystko zaczyna się samo kręcić. dajmy na to jak otworzę 10 RO za diamenty i znajdę tam 3-4 objęcia, to sprzedam je za 6-8 kuponów i w sumie jestem na plusie, bo diamenty same wpadają dalej od boskich 😉
aaga84, ja kupuje na aukcjach takie 14-15 letnie i potem codziennie robią z nimi podstawowe czynności i czekam az dobiją do 30. Co miesiąc kupuję 10 koni w tym wieku. I tak się kółko kręci 😉