Witam w grze po urlopie 🙂 Dziwna ta promocja, te podkowy zbiera się tylko przez te 3 zadania? Bo to co pamiętam , to w poprzednich wyzwaniach, to zbierało się jeszcze przez zawody. Ja wczoraj zaszalałam, i wybuliłam wszystkie diamenty na Złote Runo, i mam bościaka 💃. Mam kupę OM, ktoś kupuje w grze po 2 kupony za sztukę? CzarownicaSa trzeba mieć bodajże któreś z pierwszych miejsc w rankingu (obojętnie jakim), i masz wtedy VIPA na tej samej stronie co Konto Pegaza. ( chyba nie pokręciłam w tłumaczeniu 🤔)
Mam takie zadanie : Ukończ jedno zlecenie z koniem. O co tu chodzi?
Czy ma ktoś konia, który wygrywa 1eq w zawodach? Bo u mnie żaden nie może w ogóle wziąć udziału w takich które mają pulę nagród mniejszą niż 20eq 😵 No nie wyświetla mi się nic, w żadnej dyscyplinie, nawet u koni które mają zerowe UM i "serwerowy"(350)PG 🤔wirek:
CzarownicaSa, wystawiłam ci poniacza. Bierzesz sobie zawody w skokach i wybieraj te za 11 eq aż do skutku. p.s. mam nadzieję, że twój nick to kermitek i dobrze zapamiętałam 😁
Ja mam już takiego na etacie kuca walijskiego, PG 350, um. ok 40. Daję go na biegi przełajowe, gdzie pula nagród jest poniżej 11, i zawsze mam tego 1 eq. Konisko służy mi tylko do tego, jest niezastąpiony.
Mam zadanie: Zdobądź ilość Equus zakończoną liczbą 11, za 11eq nic nie sprzedam 🤔. sprzedałam konia za 511 eq i mi nie zaliczyło, ma ktoś jakieś pomysł....