ja jestem chętna na wymianę losów, jak już pisałam mam limit na zaproszenia, wiec jak ktoś chce się jeszcze zamienić losem to niech wysyła zaproszenie, obojetnie czy z lewych czy z prawych kont 😉 jak zatwierdzę to od razu wysyłam nick Deni( tak dla przypomnienia)
ja jestem chętna na wymianę losów, jak już pisałam mam limit na zaproszenia, wiec jak ktoś chce się jeszcze zamienić losem to niech wysyła zaproszenie, obojetnie czy z lewych czy z prawych kont 😉 jak zatwierdzę to od razu wysyłam nick Deni( tak dla przypomnienia)
* 1 x Zwój Plutona * 1 x Złote Ostrogi * 1 x Siodło szyte na miarę * 3 x Punkt dorastania * 440 x Jabłko * 20 x Rzepa * 16 x Mieszanka energetyczna * 10 x Mieszanka kaloryczna * 2 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 1 los na następne losowanie
3 x Uzda szyta na miarę 5 x Punkt dorastania 360 x Jabłko 68 x Rzepa 34 x Mieszanka energetyczna 32 x Mieszanka kaloryczna 4 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 5 losów na następne losowanie
Witaj medea12, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 25 losami. Wygrałeś...
* 1 x Konik Morski * 1 x Powiew Eola * 1 x Chmurka * 1 x Uzda szyta na miarę * 1 x Punkt dorastania * 72 x Rzepa * 10 x Mieszanka energetyczna * 12 x Mieszanka kaloryczna * 3 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 10 losów na następne losowanie
Witaj Berta, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 33 losami. Wygrałeś...
* 2 x Laury Dafne * 1 x Konik Morski * 11 x Punkt dorastania * 240 x Jabłko * 76 x Rzepa * 30 x Mieszanka energetyczna * 6 x Mieszanka kaloryczna * 2 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia * 8 losów na następne losowanie * 1 x Zestaw Posejdona
. Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse Drugi zestaw 🤔
■ 1 x Powiew Eola ■ 3 x Punkt dorastania ■ 8 x Rzepa ■ 4 x Mieszanka energetyczna ■ 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia ■ 2 losy na następne losowanie e........ 🤔