chyba o to, żeby koń dostał czaprak, owijki i nauszniki w jednym kolorze, wtedy dostaje bonus koloru
a w ogóle to jak się zrobi 3 zadania, to na dole pojawiają się jakieś inne i czasem mi je zalicza, a czasem nie. bez sensu, robię jakieś zadanie, a tu się okazuje, że już się zmieniło na inne 🤔
o co w ogóle kaman w tej promocji? zbiera się normalnie podkowy, ale co z tymi puzzlami? jak się ułoży puzzle na czas to dostanie się boskiego? a jak się nie zdąży?
no właśnie tylko tych puzzli nie mogę rozgryźć. elementy dają nagrody, to jest jasne. ale skoro jest na nich wizerunek konia, to i koń powinien być dostępny po ułożeniu całości 🤔
mam już owijki do tego konia, z ok 8 zdrapek dostałam
Próbuję zrobić to zadanie, w sensie pomoc społeczności i co zrobię to jak wchodzę na WW to automatycznie mam inne zadanie a tamto jest niezaliczone ... Co odświeżę to znowu.. Wczoraj tak nie miałam. Co zrobić?
wabankowa, na razie mam 6 koni do zdechnięcia, ale trochę zależy mi na czasie 😉 jakbyś mogła, to wystawię zaraz przygotowane konie 😉 a co masz z CR? mam na pl Nyxa i chętnie bym go na coś wymieniła na com 😉
Próbuję zrobić to zadanie, w sensie pomoc społeczności i co zrobię to jak wchodzę na WW to automatycznie mam inne zadanie a tamto jest niezaliczone ... Co odświeżę to znowu.. Wczoraj tak nie miałam. Co zrobić?
To znaczy ze zdobylas juz dzis los, powinnas miec 2 w swoim komplecie.
Dzieki ukladanka mozna zdobyc jedna z czesci do boskiego konia, wiec w sumie chyba tylko 4 potrzebuje znalezc